Viria Security, Spellpoint ja Tansec ovat nyt Loihde Trust

Lisäämme asiakkaidemme luottamusta tulevaisuuteen

Loihde Trust tuottaa kokonaisvaltaisia yritysturvallisuuden ratkaisuja aina turvateknologiasta kyberturvaan. Kun yritysturvallisuutta katsotaan kokonaisuutena, voidaan asiakkaalle luoda toimintaympäristö, jossa voi kehittyä ja keskittyä ydinosaamiseensa. Loihde Trust on yritysverkosto, johon kuuluvat fyysisen ja digitaalisen maailman suojaamiseen keskittyvä Loihde Trust, identiteettiin ja digitaaliseen pääsynhallintaan keskittyvä Loihde Trust Spellpoint sekä tiedonsiirtoon keskittyvä Loihde Trust Tansec. Lue lisää tiedotteesta.

Kokonaisvaltaista yritysturvallisuutta

Yksi turvallisuus®

Yksi turvallisuus® yhdistää kyberturvan ja turvateknologian ainutlaatuiseen kokonaisuuteen, joka luo vaikuttavinta turvallisuutta.

Kyberturva

Kyberturvapalvelumme keskittyvät ennakoimaan, suojaamaan, havaitsemaan ja reagoimaan alati muuttuvassa toimintaympäristössä.

Turvateknologia

Kattavat turvateknologian palvelumme turvaavat ja mahdollistavat sujuvan toimintaympäristön, jossa liiketoimintasi voi kukoistaa ja kehittyä.

Identiteetin ja pääsynhallinta

IAM-ratkaisumme luovat tehokkuutta ja tietoturvaa asiakkaidemme menestyksen tueksi. Tuotamme IAM-palveluita aina konsultoinnista toteutuksiin ja ylläpitoon.

IT-infra

Sujuvat ja suojatut tietoliikenneyhteydet ovat IT-ympäristön ja organisaation toiminnan perusta. Meille tärkeintä on mahdollistaa turvallinen ja huoleton toimintaympäristö organisaatiollesi.

Rakenteellinen turvallisuus

Loihde Trust on yksi suomen suurimmista lukkoliikkeistä ja meidän valtakunnallinen toimipisteverkostomme palvelee asiakkaitamme kaikkialla Suomessa.

Asiakkaitamme

Tutustu alla olevien esimerkkien kautta joihinkin asiakkaisiimme ja toteutuksiimme.

Ajankohtaista

Tylsä on hyvä
Tylsä on hyvä.

Tiedätkö sen hetken, kun pysähdyt kesken päivän, etkä tiedä mitä teet seuraavaksi? Se hetki ei herätä erityistä kiinnostusta eikä siitä synny suuria tarinoita. Se on siis tylsä, mutta sen seuraamukset voivat olla kaikkea muuta. 

Webinaari: SASEn hyödyt sinulle
Webinaarissa esittelemme sekä Graalin maljan että hyperion-SASE-himmelin, joista molemmat poistavat nälänhädän ja taudit maailmasta ja jalostavat mustahatut viherhatuiksi. Vaihtoehtoisesti tutustumme Gartner-tutkimusyhtiön lanseeraamaan SASE-arkkitehtuuriin (Secure Access Service Edge), joka ei ole pelkkä turvattu web-yhdyskäytävä tai nerokas kaikkien palomuurien äiti eikä myöskään ylimaallinen ohjelmistopaketti. Lue lisää ja ilmoittaudu webinaariin!
Onko yksityisyys yhtä kuin tietoturvallisuus?

Mikä juuri nyt puhuttaa tietoturvan kentällä erityisesti yksityisyyden suojaamisen näkökulmasta? Mitä yksittäinen käyttäjä voi tehdä varjellakseen yksityisyyttään? Sami ja Kari tarttuvat jaksossa tuoreimpaan keinovalikoimaan. Ruodituksi tulevat niin Applen kuin Microsoftinkin…