Finnsec 2023 – Turvallisempi tulevaisuus

Loihde Trust on mukana Finnsec-messuilla. Finnsec kokoaa turvallisuusalan ammattilaiset ja yritysjohdon tutustumaan alan uusiin trendeihin ja ​ratkaisuihin, päivittämään tietonsa ja kohtaamaan. Finnsec 2023 ​on Pohjoismaiden merkittävin turvallisuusteknologian ja ​-palveluiden tapahtuma, joka järjestetään nyt jo neljättätoista kerran Helsingin Messukeskuksessa. Finnsecissä tutustut uusimpiin turvallisuusteknologioihin ja turvallisuuspalveluihin, kuulet puheenvuoroja alan ajankohtaisista aiheista alan huippunimiltä ja verkostoidut tehokkaasti. Tapahtuman järjestää Messukeskus Finnsecurity ry:n toimeksiannosta. Vuoden 2023 pääteemana on Turvallisempi tulevaisuus. Lue lisää ja rekisteröidy kävijäksi!

Kiinteistö 2023 -messut Seinäjoella

Loihde Trust osallistuu näytteilleasettajana 17.10. järjestettäville Kiinteistö 2023 -messuille Seinäjoella. Tapahtuma kokoaa yhteen kiinteistöalan merkittävimpiä toimijoita ja samalla pääset tutustumaan alan uutuuksiin. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Kiinteistö 2023 -messut Jyväskylässä

Loihde Trust osallistuu näytteilleasettajana 18.10. järjestettäville Kiinteistö 2023 -messuille Jyväskylässä. Tapahtuma kokoaa yhteen kiinteistöalan merkittävimpiä toimijoita ja samalla pääset tutustumaan alan uutuuksiin. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Kiinteistö 2023 -messut Tampereella

Loihde Trust osallistuu näytteilleasettajana 21.11. järjestettäville Kiinteistö 2023 -messuille Tampereella. Tapahtuma kokoaa yhteen kiinteistöalan merkittävimpiä toimijoita ja samalla pääset tutustumaan alan uutuuksiin. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Kiinteistö 2023 -messut Hämeenlinnassa

Loihde Trust osallistuu näytteilleasettajana 12.11. järjestettäville Kiinteistö 2023 -messuille Hämeenlinnassa. Tapahtuma kokoaa yhteen kiinteistöalan merkittävimpiä toimijoita ja samalla pääset tutustumaan alan uutuuksiin. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.