Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät Turku

Loihde Trust osallistuu näytteilleasettajana Turussa järjestettäville Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päiville. Päivien ajaksi on koottu monipuolinen ja ajankohtaiseen ohjelma, joka on räätälöity niin sosiaali- ja terveydenhuollon eri ammattiryhmien kuin järjestelmätoimittajienkin tarpeisiin. Nähdään Turussa toukokuussa!

Aamiaistilaisuus Helsingissä 17.5.

Järjestämme keskiviikkona 17.5. klo 8.30 alkaen aamiaistilaisuuteemme, jonka järjestämme Helsingin Ruskeasuolla sijaitsevassa VALO Hotel & Workissa. Tapahtuman aikana esittelemme Loihde Trustin palveluita sekä demoesimerkkejä. Lue lisää tapahtumasta Tiedot - kohdasta.

Kiinteistömessut 2023 Lappeenranta

Loihde Trust osallistuu näytteilleasettajana huhtikuussa 19.4 järjestettäville Kiinteistö 2023 -messuille Lappeenrannassa. Tapahtuma kokoaa yhteen kiinteistöalan merkittävimpiä toimijoita ja samalla pääset tutustumaan alan uutuuksiin. Lue lisää Tiedot - kohdasta ja ilmoittaudu mukaan!

Kiinteistömessut 2023 Lahti

Loihde Trust osallistuu näytteilleasettajana huhtikuussa 18.4 järjestettäville Kiinteistö 2023 -messuille Lahdessa. Tapahtuma kokoaa yhteen kiinteistöalan merkittävimpiä toimijoita ja samalla pääset tutustumaan alan uutuuksiin. Lue lisää Tiedot - kohdasta ja ilmoittaudu mukaan!

Cyber Security Executive 30.3.2023

Olemme yhteistyökumppanina 30.3. järjestettävässä Cyber Security Executive -virtuaalitapahtumassa. Tarkempi agenda, keynote-puhujakaarti ja teemat löytyvät nyt nettisivuilta. Katso lisää Tiedot - kohdasta ja rekisteröidy mukaan!

Kyberkvartaaliaamiainen

Maaliskuussa järjestetyn Kyberkvartaaliaamiaisen tallenne nyt katsottavissa. Katso ja kuuntele millaisena tietoturva nähdään Suomessa 2023-2025, lue lisää Tiedot - kohdasta ja nappaa tallenne!

Sairaalatekniikan päivät 8.-9.2.2023

Loihde Trust ja 9Solutions osallistuvat yhdessä Helsingissä järjestettäville Sairaalatekniikan päiville. Tapahtuma kerää alan parhaat asiantuntijat ja ammattilaiset yhteen sekä edistää Suomen sairaaloissa ja terveydenhuoltolaitoksissa toimivien teknisen alan henkilöiden ammattitaitoa ja ammatillista toimintaa. Nähdäänhän Helsingissä helmikuussa!

Webinaari: Pilvi ja regulaatiot – mahdoton vai mahdollinen yhtälö?

Ehdottomasti mahdollinen, mutta miten? Nykyisin myös säädellyt toimialat ja valtionhallinto pääsevät hyötymään pilvestä. Samalla on kuitenkin ratkottava, miten täyttää lainsäädännön velvoitteet ja tiukat tietoturvavaatimukset. Voiko viestinnän ja dokumentit viedä pilveen vaikkapa huoltovarmuuslain alaisessa organisaatiossa, rahoitusalalla tai sote-organisaatiossa? Entäpä omat salausavaimet, ovatko ne oikotie onneen? Lue lisää ja katso tallenne.

Nähdään Isännöintipäivillä 21.–22.9.2022 Jyväskylässä

Loihde Trust + Turvakolmio osallistuvat näytteileasettajana Jyväskylässä järjestettäville Isännöintipäiville syyskuussa, löydät meidät osastolta nro 91. Tapahtuma kokoaa vuosittain yhteen isännöintialan edelläkävijät, ammattilaiset ja johtavat palveluntarjoajat ympäri Suomen. Lue lisää Tiedot-kohdasta.

Webinaari: 200 päivää sotaa – Tietoturva tänään

Ukrainan ja Venäjän välinen sota on jatkunut nyt 200 päivää. Mitä olemme oppineet Ukrainan sodasta kyberturvan näkökulmasta? Mitä trendejä, uhkakuvia ja muutoksia on tunnistettu tietoturvan maailmantilanteessa? Tiiviissä puolen tunnin webinaarissa Loihde Trustin johtava kyberasiantuntija Benjamin Särkkä antaa myös vinkkejä varautumiseen. Klikaa Tiedot-kohdasta ja katso webinaari!