Webinaari: Pilvi ja regulaatiot – mahdoton vai mahdollinen yhtälö?

Ehdottomasti mahdollinen, mutta miten? Nykyisin myös säädellyt toimialat ja valtionhallinto pääsevät hyötymään pilvestä. Samalla on kuitenkin ratkottava, miten täyttää lainsäädännön velvoitteet ja tiukat tietoturvavaatimukset. Voiko viestinnän ja dokumentit viedä pilveen vaikkapa huoltovarmuuslain alaisessa organisaatiossa, rahoitusalalla tai sote-organisaatiossa? Entäpä omat salausavaimet, ovatko ne oikotie onneen? Lue lisää ja katso tallenne.

Nähdään Isännöintipäivillä 21.–22.9.2022 Jyväskylässä

Loihde Trust + Turvakolmio osallistuvat näytteileasettajana Jyväskylässä järjestettäville Isännöintipäiville syyskuussa, löydät meidät osastolta nro 91. Tapahtuma kokoaa vuosittain yhteen isännöintialan edelläkävijät, ammattilaiset ja johtavat palveluntarjoajat ympäri Suomen. Lue lisää Tiedot-kohdasta.

Webinaari: 200 päivää sotaa – Tietoturva tänään

Ukrainan ja Venäjän välinen sota on jatkunut nyt 200 päivää. Mitä olemme oppineet Ukrainan sodasta kyberturvan näkökulmasta? Mitä trendejä, uhkakuvia ja muutoksia on tunnistettu tietoturvan maailmantilanteessa? Tiiviissä puolen tunnin webinaarissa Loihde Trustin johtava kyberasiantuntija Benjamin Särkkä antaa myös vinkkejä varautumiseen. Klikaa Tiedot-kohdasta ja katso webinaari!

Webinaari: Varmista kriittisen infran valvonta ja suojaaminen

Viimeaikaiset muutokset turvallisuustilanteessa ovat kasvattaneet kyberoperaatioiden riskiä kriittistä infrastruktuuria kohtaan ja asettanut uusia paineita varmistaa kyvykkyys suojautua ja valvoa toimintaympäristöjä. Digitalisaation lähentäessä tuotantoverkkoja IT-verkkoihin tuo se mukanaan myös omat haasteensa kriittisten toimintaympäristöjen turvallisuuden varmistamiseksi. Jatkuvuuden varmistaminen kriittisissä teollisuusympäristöissä on äärimmäisen tärkeää........ Lue lisää ja lataa tallenne!

Webinaari: OneManage Avainhallinta – Helppo ja kustannustehokas ratkaisu

Avainhallinta on pitkään ollut keskeinen elementti yrityksen tai kiinteistön turvallisuudessa. Mitä enemmän kiinteistössä on avaimia ja kulkuoikeuksia eri henkilöillä, sitä tärkeämpää on varmistaa, että tiedot kulkuoikeuksien haltijoista ovat aina ajan tasalla.​ OneManage Avainhallinta tarjoaa ylivertaisen käyttökokemuksen perinteisiin avainhallintaohjelmistoihin verrattuna........ Lue lisää ja katso tallenne!

Webinaari: Tietoturva aina mukana – vaihda vanha verkkoinfra SASEen

Etäkäyttö ja palveluiden hajautuminen julkipilveen muuttaa tapaamme käyttää yritysverkkoa. Yritysten IT-vastaavat ja -osaajat miettivät, miten selvitä tästä kaikesta muutoksen keskellä. Tule kuuntelemaan, miten SASE helpottaa muutoksen tuskaa ja mikä on se kipulääke, joka tähän auttaa. On nähtävissä, että MPLS-verkot kuolevat pois, paikalliset konesalit siirtyvät pilveen ja tilalle tulee internetin käyttö yritysverkkona. Mitä se tarkoittaa?

Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät

Loihde Trust ja 9Solutions osallistuvat yhdessä Jyväskylässä järjestettäville ATK-päiville. Päivien ajaksi on koottu monipuolinen ja ajankohtaiseen ohjelma, joka on räätälöity niin sosiaali- ja terveydenhuollon eri ammattiryhmien kuin järjestelmätoimittajienkin tarpeisiin. Nähdäänhän Jyväskylässä toukokuussa!

Cyber Security Executive 23.3.2022

Olemme yhteistyökumppanina 23.3. järjestettävässä Cyber Security Executive -virtuaalitapahtumassa. Loihde Trustin kyberturvapalveluista vastaava johtaja Benjamin Särkkä on puhujana tapahtumassa aiheena Resilient Cyber Security operations in evolving threat landscape. Agenda, keynote-puhujakaarti ja teemat löytyvät nyt nettisivuilta. Katso lisää Tiedot - kohdasta ja rekisteröidy mukaan!

Vaasa Smart Energy 23.3.

Maaliskuussa Vaasa Energy Week kokoaa Vaasaan energia-alan osaajat, vaikuttajat ja päättäjät. Loihde Trust on myös mukana keskiviikkona 23.3. järjestettävässä Smart Energy tapahtumassa. Tule moikkaamaan, löydät meidät osastolta A12. Nähdään!

Yleisöwebinaari: Q&A – Tietoturva tänään

Lähellämme oleva kriisi on muuttanut sitä, millaisia kyberuhkia saatamme kohdata. Monilla meistä herännyt huolia myös omasta tietoturvasta. Sen takia päätimme järjestää kaikille avoimen webinaarin, jossa Loihde Trustin asiantuntijamme vastaavat juuri sinua mietityttäviin kysymyksiin ja jakavat asiantuntemustaan kyberuhkiin varautumisesta omassa arkielämässä.

Webinaari: Paras Sentinelin käyttöönottomalli

Microsoft Sentinel webinaariemme uusin osa porautuu käyttöönottoon ja kustannustehokkaaseen Sentinelin hyödyntämiseen. Esittelemme tiiviissä tietoiskussa tehokkaimman tavan Microsoft Sentinelin käyttöönotolle. Kolmen askeleen menetelmämme on lukuisissa asiakasprojekteissa testattu ja ketterästä mallista huolimatta sen raportointi ja projektinhallinta istuvat hyvin formaalimpaankin muottiin.