Kyberkvartaaliaamiainen

Tervetuloa kuulemaan millaisena tietoturva nähdään Suomessa 2023-2025. Vuoden ensimmäisellä kyberaamiaisella aiheena on juuri teetetyn tietoturvatutkimuksen tulosten julkaisu.

Pohjola on vähän syrjässä muusta maailmasta ja sen takia globaalit tutkimukset eivät aina täysin peilaa Suomen tilannetta. Tätä selvittääksemme teetimme yhteistyössä Check Pointin kanssa tutkimuksen suurten ja keskisuurten yritysten tietohallinnosta ja tietoturvasta vastaaville päättäjille. Tilaisuus järjestetään striimattuna livetilaisuutena, joten voit joko liittyä seuraamme nauttimaan aamiaista U14 hotellilla tai hypätä linjoille oman kahvin kera.

Aamiaisella käymme tulosten avainkohdat läpi, sukellamme mielenkiintoisimpiin havaintoihin ja peilaamme Suomen tilannetta globaaleihin näkymiin.

Ohjelma:

8.00 Aamiainen ja ovet aukeavat
8.30 Puheenvuorot alkavat (Striimi alkaa)

  • Tietoturvatutkimus: Suomalaisten organisaatioiden tietoturva 2023-2025, Benjamin Särkkä, Loihde Trust
  • Tietoturvan tila, Jarno Ahlström, Check Point
  • Suojattavan identiteetin keskiössä on ihminen, Aino Kivilahti, Loihde Trust

 

10.00 Tilaisuuden päätös

Ilmoittaudu

Puhujat

Benjamin Särkkä, Tietoturvaan intohimoisesti suhtautuva hakkeri, joka on perustanut pohjoismaiden suurimman tietoturvatapahtuman Disobeyn. Vuoden 2020 ICT-vaikuttajana palkittu Benjamin osaa puhua tietoturvasta paitsi kiinnostavasti, myös selkeästi ja ymmärrettävästi.

Jarno Ahlström, Työskennellyt tietoturvan parissa yli 20 vuotta laaja-alaisesti mm. asiantuntijana, konsulttina ja kouluttajana. Nykyisessä roolissaan Check Pointin CTO:n toimistossa hän kiertää tietoturvan sanansaattajana puhumassa alan ajankohtaisista aiheista Suomessa ja maailmalla.

Aino Kivilahti, Hakkeroinnista innostunut Loihde Trustin tietoturva-asiantuntija on aiemmin työskennellyt myös Web Developerina. Aino uskoo siihen, että aktiivisesti mahdollisuuksia ja vastauksia hakeva niitä myös löytää.