Webinaari: Mikä pilvi on paras?

Tätä miettii moni asiakkaamme ja itseasiassa myös pilviasiantuntijat Viriassa ja kaikkialla. Puhutaan multicloudista, monipilvestä, mutta entäpä jos on syvä kiintymyssuhde johonkin tiettyyn pilvitoimittajaan? Entä saako bonuksia keskittämisestä? 

Käsittelemme webinaarissa kolmen suurimman julkipilven AWS, Azure ja GCP eroja ja yhteneväisyyksiä. Pyrimme myös vastaamaan kysymykseen, mikä niistä on paras sinun työkuormillesi. Sivuamme lyhyesti myös yleisimpiä pienempiä julkipilviä lähinnä erikoistarpeita silmällä pitäen.

Huomioimme myös sen, että jopa nämä jättiläiset eli suurimmat julkipilvet ovat kovaa vauhtia kääntämässä rakettejaan ja pyrkimässä takaisin maanpäälle. Eli onko kaikki lopulta pilvessä enää? Jos Microsoft, Amazon ja Googlekin venyttävät pilven reunaa sinun luoksesi.

Tule linjoille to 21.1. klo 11.00 kuuntelemaan miten Virian pilviarkkitehdit Sami, Hannu ja Sami K.  järjestelevät pilven rakennuspalikat ja kiipeä kanssamme pilven tietoturvan maailmaan. Varaa siis aika kalenteristasi ja ilmoittaudu alla olevan painikkeen kautta.

KATSO TALLENNE