Webinaari: OneManage Avainhallinta – Helppo ja kustannustehokas ratkaisu

Onko organisaationne avainhallinta turvallisuuden keskiössä?

Avainhallinta on pitkään ollut keskeinen elementti yrityksen tai kiinteistön turvallisuudessa. Mitä enemmän kiinteistössä on avaimia ja kulkuoikeuksia eri henkilöillä, sitä tärkeämpää on varmistaa, että tiedot kulkuoikeuksien haltijoista ovat aina ajan tasalla. OneManage Avainhallinta tarjoaa ylivertaisen käyttökokemuksen perinteisiin avainhallintaohjelmistoihin verrattuna. Sen avulla hallinnoit, valvot ja luovutat koko kiinteistön kulkuoikeuksia äärimmäisen nopeasti riipumatta siitä missä olet tai millä laitteella sovellusta haluat käyttää.

Palvelu on käyttöönotosta alkaen suunniteltu mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi. Siirtyminen vanhasta avainhallinnasta uuteen tapahtuu siirtotiedostojen avulla nopeasti ja halutessasi visuaalisemman käyttökokemuksen, voidaan sovellukseen ajaa kiinteistöjen pohjakuvat pääsyoikeuksineen.

Webinaarissa kerromme tarkemmin OneManage Avainhallinnan toiminnasta ja käyttöönotosta sekä näytämme demon avulla kuinka kaikki käytännössä tapahtuu. Tällä kertaa äänessä ovat Loihde Trustin asiantuntijat myyntijohtaja Pasi Merimaa ja palvelunomistaja Mika Valjakka.