Webinaari: Elämä palomuurien jälkeen

Palomuurit, nuo bittiteiden tukkeet, ovat ilahduttaneet tietoturvakauppiaiden budjetteja jo hyvän aikaa kolmatta vuosikymmentä. Mutta mikä on firewallin rooli herran vuonna 2021? Reititin hoitaa NAT-osoitemuunnoksen, isoveli nimeltä pilvi kyttää tietoturvaa rajattomin resurssein ja käyttäjätkin ovat kotosalla, kaukana palomuuriparasta. Olisiko siis jokin parempi tapa rakentaa tietoturva nykyaikana? Lue lisää Tiedot-kohdasta ja katso webinaaritallenne!

Webinaari: Moderni kiinteistönhallinta

Ovatko kaikki kiinteistönne järjestelmät helposti hallittavissa? Tiedätkö kenen vastuulla vikatilanteet ovat? Onko tietoturvan osalta yhteyksien suojaus riittävällä tasolla ja tiedät keillä kaikilla on pääsy kiinteistön eri järjestelmiin? Ovatko kustannukset hallittuja ja kokonaiskuva kiinteistön tilasta saatavilla nappia painamalla?

Webinaari: Tuhat ja yksi avainta – kuinka valita oikea taloyhtiöön?

Lukituksen uusiminen tulee jokaisella taloyhtiöllä vastaan aina silloin tällöin. Yksinkertaiselta kuulostava hanke voi muuttua nopeasti monimutkaiseksi kun katsotaan markkinoilta löytyviä vaihtoehtoja. Markkinoilta löytyy jos jonkinmoista avainta ja lukkoa ja kaikki tuntuvat olevan toinen toistaan parempia. Tuntuuko tutulta?

Webinaari: Azuren tietoturvan uudet tuulet

Microsoftin Cloud Adoption Framework eli CAF tarjoaa valmiit mallit ja koetellut käytännöt. Azure Purview puolestaan on uniikki pilvinatiivityökalu datan hallintaan. Purview Data Map pystyy skannaamaan ja automaattisesti luokittelemaan tietoa on-prem- ja multicloud-tietolähteistä. Tunnistatko vaikkapa servereillänne jokaisen dokumentin, joka sisältää GDPR-regulaation alaista tietoa? Anna Purviewin skannata ja kertoa.

Webinaari: IAM – 20 vuoden opit ja knopit

Onko IAM oikeasti hankalaa? Siltä se usein tuntuu ja IAM-hankkeen aloittamisessa on usein iso kynnys vaikka sen hyödyt ja konkreettinen tarve olisikin organisaatiossa tunnistettu. Onko peloissa perää? Miten pienentää tuota kynnystä ja miten varmistaa hankkeen onnistuminen?

Webinaari: Näin rakennat tietoturvallisen pilviratkaisun

Kuten edellisessä pilven tietoturvaa käsittelevässä webinaarissamme totesimme, nk. jaetun vastuun malli jättää paljon asiakkaan kontolle mitä pilven tietoturvaan tulee. Mutta mitkä ovat tärkeimmät asiat, jotka vähintään tulisi huomioida pilven tietoturvassa? Millaiset askelmerkit takaavat turvallisen pilveilyn? Mitä hyvä tietoturva kustantaa? Lue lisää Tiedot-kohdasta ja katso webinaaritallenne!

Webinaari: IoT – tietoturvan kuuma peruna

Mitä on IoT-teknologia eli esineiden internet ja miksi se on niin hip, hop ja pop? Käymme yleistasolla läpi pikavauhtia kasvavan IoT-teknologiapinon ja IoT-tietoliikenteen. Esittelemme myös hypen taustalla vaikuttavat business-hyödyt sekä teknologiamurroksen, jonka esineiden internet väistämättä tuo. Lue lisää Tiedot-kohdasta ja katso webinaaritallenne!

Webinaari: Pilvi maan päällä? Pilven reunat tulevat luoksesi.

Mikä pilvessä kuohuu? Ensin kaikki haluttiin pilveen. Valittavissa oli pari datakeskusta per pilvi ja into oli suuri. Parhaat referenssit esittelivät hurjia säästöjä, rajatonta kapasiteettia ja uskomatonta ketteryyttä IT-palvelutuotannossa. Lue lisää Tiedot-kohdasta ja katso webinaaritallenne!

Webinaari: Mikä pilvi on paras?

Tätä miettii moni asiakkaamme ja itseasiassa myös pilviasiantuntijat Viriassa ja kaikkialla. Puhutaan multicloudista, monipilvestä, mutta entäpä jos on syvä kiintymyssuhde johonkin tiettyyn pilvitoimittajaan? Entä saako bonuksia keskittämisestä? Lue lisää Tiedot-kohdasta ja katso webinaaritallenne!

Webinaari: Pilvi – tietoturvan vahvin linnoitus?

Pilvipalvelut eivät sinällään ole uusi asia yritysmaailmassa, mutta niiden räjähdysmäisen kasvun vuoksi on hyvä välillä pysähtyä miettimään niiden tuomia mahdollisia riskejä ja miten ne voidaan minimoida. Moni tuudittautuu hieman virheellisesti siihen, että pilvipalveluntarjoaja olisi vastuussa tietoturvan ja -suojan huolehtimisesta – vastuu on kuitenkin kummallakin. Lue lisää Tiedot-kohdasta ja katso webinaaritallenne!