Kyberkvartaaliaamiainen

Maaliskuussa järjestetyn Kyberkvartaaliaamiaisen tallenne nyt katsottavissa. Katso ja kuuntele millaisena tietoturva nähdään Suomessa 2023-2025, lue lisää Tiedot - kohdasta ja nappaa tallenne!

Webinaari: Pilvi ja regulaatiot – mahdoton vai mahdollinen yhtälö?

Ehdottomasti mahdollinen, mutta miten? Nykyisin myös säädellyt toimialat ja valtionhallinto pääsevät hyötymään pilvestä. Samalla on kuitenkin ratkottava, miten täyttää lainsäädännön velvoitteet ja tiukat tietoturvavaatimukset. Voiko viestinnän ja dokumentit viedä pilveen vaikkapa huoltovarmuuslain alaisessa organisaatiossa, rahoitusalalla tai sote-organisaatiossa? Entäpä omat salausavaimet, ovatko ne oikotie onneen? Lue lisää ja katso tallenne.

Webinaari: 200 päivää sotaa – Tietoturva tänään

Ukrainan ja Venäjän välinen sota on jatkunut nyt 200 päivää. Mitä olemme oppineet Ukrainan sodasta kyberturvan näkökulmasta? Mitä trendejä, uhkakuvia ja muutoksia on tunnistettu tietoturvan maailmantilanteessa? Tiiviissä puolen tunnin webinaarissa Loihde Trustin johtava kyberasiantuntija Benjamin Särkkä antaa myös vinkkejä varautumiseen. Klikaa Tiedot-kohdasta ja katso webinaari!

Webinaari: Varmista kriittisen infran valvonta ja suojaaminen

Viimeaikaiset muutokset turvallisuustilanteessa ovat kasvattaneet kyberoperaatioiden riskiä kriittistä infrastruktuuria kohtaan ja asettaneet uusia paineita varmistaa kyvykkyys suojautua ja valvoa toimintaympäristöjä. Digitalisaation lähentäessä tuotantoverkkoja IT-verkkoihin tuo se mukanaan myös omat haasteensa kriittisten toimintaympäristöjen turvallisuuden varmistamiseksi. Jatkuvuuden varmistaminen kriittisissä teollisuusympäristöissä on äärimmäisen tärkeää........ Lue lisää ja lataa tallenne!

Webinaari: OneManage Avainhallinta – Helppo ja kustannustehokas ratkaisu

Avainhallinta on pitkään ollut keskeinen elementti yrityksen tai kiinteistön turvallisuudessa. Mitä enemmän kiinteistössä on avaimia ja kulkuoikeuksia eri henkilöillä, sitä tärkeämpää on varmistaa, että tiedot kulkuoikeuksien haltijoista ovat aina ajan tasalla.​ OneManage Avainhallinta tarjoaa ylivertaisen käyttökokemuksen perinteisiin avainhallintaohjelmistoihin verrattuna........ Lue lisää ja katso tallenne!

Webinaari: Tietoturva aina mukana – vaihda vanha verkkoinfra SASEen

Etäkäyttö ja palveluiden hajautuminen julkipilveen muuttaa tapaamme käyttää yritysverkkoa. Yritysten IT-vastaavat ja -osaajat miettivät, miten selvitä tästä kaikesta muutoksen keskellä. Tule kuuntelemaan, miten SASE helpottaa muutoksen tuskaa ja mikä on se kipulääke, joka tähän auttaa. On nähtävissä, että MPLS-verkot kuolevat pois, paikalliset konesalit siirtyvät pilveen ja tilalle tulee internetin käyttö yritysverkkona. Mitä se tarkoittaa?

Yleisöwebinaari: Q&A – Tietoturva tänään

Lähellämme oleva kriisi on muuttanut sitä, millaisia kyberuhkia saatamme kohdata. Monilla meistä herännyt huolia myös omasta tietoturvasta. Sen takia päätimme järjestää kaikille avoimen webinaarin, jossa Loihde Trustin asiantuntijamme vastaavat juuri sinua mietityttäviin kysymyksiin ja jakavat asiantuntemustaan kyberuhkiin varautumisesta omassa arkielämässä.

Webinaari: Paras Sentinelin käyttöönottomalli

Microsoft Sentinel webinaariemme uusin osa porautuu käyttöönottoon ja kustannustehokkaaseen Sentinelin hyödyntämiseen. Esittelemme tiiviissä tietoiskussa tehokkaimman tavan Microsoft Sentinelin käyttöönotolle. Kolmen askeleen menetelmämme on lukuisissa asiakasprojekteissa testattu ja ketterästä mallista huolimatta sen raportointi ja projektinhallinta istuvat hyvin formaalimpaankin muottiin.

Webinaari: Moderni SOC – mitä kannattaa mitata ja suojata?

Pilviajalle mukautuneen SOC:n merkitys kasvaa päivä päivältä liiketoiminnan mahdollistajana. Kun tiedetään yrityksen tärkeimmät omaisuudet, tiedetään myös mihin keskittyä suojaamisessa. Tässä webinaarissa tarkastelemme modernin SOC:in hyötyjä nimenomaan liikkeenjohdon ja yritysarkkitehtuurin näkökulmasta ja tutustumme työkaluihin, joilla saadaan kattava näkyvyys turvaamisen arvoiseen omaisuuteen.

Webinaari: SASEn hyödyt sinulle

Webinaarissa esittelemme sekä Graalin maljan että hyperion-SASE-himmelin, joista molemmat poistavat nälänhädän ja taudit maailmasta ja jalostavat mustahatut viherhatuiksi. Vaihtoehtoisesti tutustumme Gartner-tutkimusyhtiön lanseeraamaan SASE-arkkitehtuuriin (Secure Access Service Edge), joka ei ole pelkkä turvattu web-yhdyskäytävä tai nerokas kaikkien palomuurien äiti eikä myöskään ylimaallinen ohjelmistopaketti.