OneManage Avainhallinta

Katso webinaaritallenne: OneManage Avainhallinta – helppo ja kustannustehokas

Webinaarissa kerromme avainhallinnan toiminnasta ja käyttöönotosta sekä näytämme demon avulla kuinka kaikki käytännössä tapahtuu.

Katso webinaaritallenne

Avainhallinta turvallisuuden keskiössä

Avainhallinta on keskeinen elementti yrityksen tai kiinteistön turvallisuudessa. Mitä enemmän kiinteistössä on lukkoja ja mitä enemmän avaimia ja kulkuoikeuksia on eri henkilöillä, sitä tärkeämpää on varmistaa, että tiedot avainten haltijoista ja turvatasoista ovat aina ajan tasalla. OneManage avainhallinnan avulla hallinnoit, valvot ja luovutat koko kiinteistön kulkuoikeuksia jokaisen tarpeen mukaan.

OneManage Avainhallinta

  • Nopea tunnistautuminen ajo- tai henkilökortilla
  • Sähköiset kuittaukset
  • Kulkuoikeudet nähtävissä pohjakuvista
  • Helppo ja nopea avainten palautus
  • Yhteensopiva kaikkien digitaalisten ja mekaanisten avainten sekä tunnisteiden kanssa
  • Käytettävissä verkkoselaimella sekä mobiilisovelluksella
  • Tietoturvallinen ja aina ajan tasalla

 

Ylivertainen käyttökokemus

OneManage Avainhallinta on suunniteltu mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi käyttää tietoturvallisuudesta tinkimättä.

Helppokäyttöinen

Ohjelmisto on erittäin helppokäyttöinen ja tarjoamme aina kattavan koulutuksen käyttöönoton yhteydessä. Keskimäärin avaimen luovutukseen menee kaikkinensa alle minuutti ja palautuksiin muutama sekunti. Ohjelmisto pitää huolen siitä, että tiedot pysyvät järjestyksessä. 

Reaaliaikainen

Näet reaaliaikaisesti, kenellä tiloissasi on oikeus kulkea ja kuinka paljon avaimia kullakin taholla on käytössään. Pohjakuvien ollessa käytössä voit myös tarkastella tarkkoja kulkuoikeustietoja ovikohtaisesti pohjakuvalle visualisoituna. Voit koska vaan tarkistaa kaikki tiedot puhelimella tai selaimessa. 

Tietoturvallinen

Tietoturvayhtiönä meille on tärkeää huolehtia palveluidemme ensiluokkaisesta turvallisuudesta. OneManage Avainhallinta käyttää suojattua yhteyttä ja kaikki ohjelmiston tiedot säilytetään turvassa pilvipalvelualustalla. Kaikki palvelimet sijaitsevat Suomessa. 

Oviympäristöjen asiantuntija

Ovien ja oviympäristöjen sujuva toimivuus sekä turvallisuus kaikissa tilanteissa ovat lähtökohta jokaisen kiinteistön ja yrityksen turvallisuudelle. Lukituksen uudistaminen tulisi suorittaa aina avainten kadotessa tai vähintään 10–15 vuoden välein. Näin ehkäistään hukkuneiden avainten tai vanhentuneen lukoston tuomat riskit ja parannetaan huomattavasti turvallisuutta.

ABLOY- ja Iloq-valtuutettuna yrityksenä Loihde Trust tarjoaa korkealaatuiset sähköiset ja mekaaniset lukitusratkaisut kaikkiin tarpeisiin. Palvelemme paikallisesti kaikkialla Suomessa. Täältä löydät toimipisteemme sekä myynnin yhteystiedot.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoja palveluistamme. Ota yhteyttä, niin etsitään tarpeisiinne sopiva ratkaisu.