Hoitajakutsu- ja Henkilöturvajärjestelmät

Turvaa kellon ympäri

Loihde Trust toimittaa ja kehittää laadukkaita monipalvelukutsujärjestelmiä sekä kaatumisen estämiseen ja tunnistamiseen ratkaisuja hoivatyöhön sekä yksin työskenteleville. Kaikkia asennettuja järjestelmiä valvotaan vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri. Hoitajakutsu- ja henkilöturvajärjestelmät tarjoavat joustavuutta asennuksen, ohjelmoinnin ja ylläpidon suhteen – sekä tietysti käytön helppoutta ja mukavuutta.

Potilasturvallisuus kaiken keskiössä

Paikantava hoitajakutsu

9Solutions monipalvelukutsujärjestelmä mahdollistaa turvaa ja vapauksia niin hoitajille kuin myös potilaille. Reaaliaikainen paikannus mahdollistaa potilaiden vapaamman liikkumisen varmistaen avun kuitenkin oikeaan paikkaan sitä tarvittaessa.

Turvaa työskentelyyn

Hätä- ja lisäapukutsut sekä päällekarkaustunnistus luo yksin työskenteleville turvaverkon työtehtävien suorittamiseen. Reaaliaikainen paikannus lähettää aina hälytysten syntyessä paikkatiedot hälytyksen mukana, jolloin lisäapu saadaan ohjattua oikeaan paikkaan.

Tekoälyllä ohjattua kaatumisen tunnistamista

Tekoälyllä ohjattu Verso Visionin teknologia parantaa merkittävästi potilasturvallisuutta ennaltaehkäisemällä ja tunnistamalla kaatumisia ja vaaratilanteita. Huomaamaton teknologia ei häiritse potilaita ja mahdollistaa rauhallisemmat yöt kun ylimääräisiä valvontakäyntejä ei tarvita.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoja palveluistamme. Ota yhteyttä, niin etsitään tarpeisiinne sopiva ratkaisu.

Lue lisää hoitajakutsu- ja henkilöturvajärjestelmistä

Loihde Trust toimitti Jyväskylän kaupungille paikantavat turvapainikkeet

Jyväskylän kaupungin henkilöturvaratkaisussa yhtenä keskeisenä osana on kotimaisen 9Solutionsin kehittämä teknologia Loihde Trustin toimittamana ja ylläpitämänä. Sosiaali- ja terveydenhuollossa turvateknologiaa on hyödynnetty jo pitkään. Jyväskylä on toiminut edelläkävijänä ja ottanut ratkaisun käyttöön ensimmäisten joukossa kunnan muillakin toimialoilla.