Viekö IAM liikaa resursseja?

IAM-ratkaisu voi olla erinomaisesti suunniteltu ja toteutettu, mutta silti sen ylläpito vie aikaa. Lisenssien hallinta, palvelinten ylläpito, saatavuuden varmistaminen ja häiriötilanteiden hoitaminen syövät organisaatiosi resursseja. Budjetointikin on hankalaa, koska tulevaisuutta on vaikea ennustaa käyttäjämäärien ja -vaatimusten muuttuessa jatkuvasti.

Hovimestarin avulla monimutkaisinkin järjestelmäkokonaisuus otetaan tiukasti haltuun sekä ohjelmistojen että laitteiston suhteen, ja pidetään huolta siitä, että sekä työntekijöillä että loppuasiakkailla on aina oikeat tunnukset. Tapoja on yhtä monta kuin asiakkaitakin, joten palvelu on hyvin vahvasti räätälöity ja jatkuvaan asiantuntijoiden käyttöön perustuva.

Miten saan Hovimestarin meille?

Hovimestari vaatii olemassa olevan IAM-ratkaisun. Jos organisaatiollasi ei ole valmista IAM-strategiaa tai -ratkaisua, ne luodaan Luotsimme ja Seppämme avulla. Luotsin avulla selvität nykytilanteen ja luot etenemissuunnitelman. Tarvittaessa vaadittu IAM-ratkaisu rakennetaan Sepän avulla. Kun etenemissuunta on selvillä ja ratkaisu taottu, Hovimestari voi astua palvelukseesi.