Lukitusjärjestelmät

Moitteeton toimivuus

Omaisuuden ja oman turvallisuuden kannalta on tärkeää, että lukitus toimii moitteettomasti, suojaa riittävästi asukasta, yritystä ja näiden omaisuutta sekä antaa riittävän yksityisyyden suojan. Oikeanlainen lukitusratkaisu helpottaa ihmisten kulkua ja pitää asiattomat henkilöt ulkopuolella. Nykyaikaiset lukitusratkaisut mahdollistavat nopeat muutokset lukitukseen sekä avaimien kulkuoikeuksiin ja niillä voidaan myös valvoa henkilöiden kulkua. Loihde Trust on Abloy- ja iLoq-valtuutettu.

Avainten valvontarekisteri

Lataa ohesta tulostettava avainten valvontarekisteri. Bonuksena muistilista lukoston elinkaaren hallintaan. Vinkkien avulla varmistat, että lukosto pysyy turvallisena ja tarkoituksenmukaisena tulevaisuudessakin.

Oviympäristöjen asiantuntija

Ovien ja oviympäristöjen sujuva toimivuus sekä turvallisuus kaikissa tilanteissa ovat lähtökohta jokaisen kiinteistön ja yrityksen turvallisuudelle. Lukituksen uudistaminen tulisi suorittaa aina avainten kadotessa tai vähintään 10–15 vuoden välein. Näin ehkäistään hukkuneiden avainten tai vanhentuneen lukoston tuomat riskit ja parannetaan huomattavasti turvallisuutta.

ABLOY- ja Iloq-valtuutettuna yrityksenä Loihde Trust tarjoaa korkealaatuiset sähköiset ja mekaaniset lukitusratkaisut kaikkiin tarpeisiin. Täältä löydät toimipisteemme sekä myynnin yhteystiedot.

Lue lisää lukituksesta

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoja palveluistamme. Ota yhteyttä, niin etsitään tarpeisiinne sopiva ratkaisu.