Päätelaitteiden tietoturva

Kun päätelaitteiden tuomat riskit on minimoitu ja työntekijät voivat tehdä töitään paikasta ja ajasta riippumattomina, voi tietohallintokin nauttia päätelaitesuojauksen tuomista eduista.

Joustava työympäristö tietoturvallisesti

Teknologioiden kehittyminen ja hyvä saatavuus on mahdollistanut joustavuuden lisääntymisen työympäristöissä ja tavassa tehdä töitä. Useita töitä voi nykyään tehdä ajasta ja paikasta riippumattomasti. Laukuista löytyvät läppärit ja tabletit sekä taskun pohjalla kulkeva älypuhelin mahdollistaa paljon, mutta tuo myös uusia haasteita tietoturvan saralla.  Siinä missä ennen läppärit olivat tietohallinnon hallinnoimia eikä mobiililaitteisiin juuri ollut haittaohjelmia, on todellisuus nykyään hyvin erilainen. Voiko tietoturvaa, joustavuutta ja yksityisyyttä saada samaan pakettiin?

Nostoja päätelaitteiden tietoturvasta

Turvallisen etätyön kulmakivet

Tekniikka, tila ja tietoisuus luovat perustan tietoturvalliselle etätyölle Nykyaikana tekniikalla voidaan mahdollistaa sekä helppo että turvallinen etätyö. Muutamia sudenkuoppia silti on, ja ne voidaan välttää muun muassa hyvin jalkautetulla tietoturvapolitiikalla.…

Käyttäjän manipulointi yleistyy ja huijarit ovat taitavia

Klikkasiko organisaation jäsen vahingossa kaverilta tullutta linkkiä tai vastasiko hän tutun profiilin toimintapyyntöön, jonka sai somekanavassaan? Voi olla, että häntä on yritetty manipuloida käyttäytymään itselleen tai organisaatiolle haitallisella tavalla. Näin toimii social engineering – Lue vinkit, miten suojautua huijauksia vastaan

CSOC valvoo puolestasi

Jotta päätelaitteiden suojaus olisi entistä helpompaa, eikä kuormittaisi IT:n toimintaa enempää, yhdistimme päätelaitesuojauksen CSOC-palveluumme. Näin Loihde Trustin CSOC valvoo päätelaitteitasi halutusti, vaikka vuorokauden ympäri. Valvontakeskuksemme havainnoi ja tunnistaa uhkia sekä reagoi niihin. Jos toimenpiteet vaativat sinua, tiedotamme siitä välittömästi. Näet myös koko ajan reaaliaikaisen raportoinnin OneManage-asiakasportaalistamme.

CSOC:n valvonnan piiriin pystyt myös helposti lisäämään muita tietoturvanne osa-alueita.

LUE LISÄÄ

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoja palveluistamme. Ota yhteyttä, niin etsitään tarpeisiinne sopiva ratkaisu.