Minimoi vahingot

Paloilmoitinjärjestelmän tärkein tehtävä on havaita alkava tulipalo, suorittaa hälytys sekä ohjata erilaisia toimintoja vahinkojen minimoimiseksi. Viranomaiset tai vakuutusyhtiö usein vaativat paloilmoitinjärjestelmän hankkimisen, mutta se on samalla tärkeimpiä tapoja turvata liiketoiminnan häiriötön jatkuminen. Pelastuslaki velvoittaa kiinteistön haltijan myös pitämään palotekniset laitteet toimintakuntoisina. Huoltopalvelumme selkeillä dokumenteilla osoitat helposti, että vuosihuollot on suoritettu.

Luotettavaa hälytyksen siirtoa

Luotettavalla ja helposti hallinnoitavalla hälytyksensiirtopalvelulla varmistutaan, että hälytys kulkee mahdollisimman nopeasti ja varmasti oikeaan osoitteeseen ilman välikäsiä ja katkoksia. Käytössä oleva uusi tekniikka mahdollistaa myös langattomat ratkaisut, jolloin kiinteitä linjoja ei välttämättä tarvita.

Palvelu on tarkoitettu vaativiin tiedonsiirtotarpeisiin, kuten automaattisten paloilmoitinjärjestelmien, rikosilmoitinjärjestelmien ja muiden varmuutta vaativien hälytysten siirtoon hätäkeskuksiin tai muihin valvomoihin.

LUE LISÄÄ HÄLYTYKSENSIIRROSTA

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoja palveluistamme. Ota yhteyttä, niin etsitään tarpeisiinne sopiva ratkaisu.