Minimoi vahingot

Paloturvallisuus on keskeinen osa kiinteistön kokonaisturvallisuutta. Se otetaan huomioon jo rakennuslupamenettelyssä sekä rakentamista koskevissa lainsäädännöissä. Paloilmoitinasennusliike on paloilmoitinjärjestelmien asiantuntijataho, jolla on merkittävä rooli paloilmoitinjärjestelmien suunnittelussa, asennuksessa, huollossa ja kunnossapidossa.

Loihde Trust on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) hyväksymä paloilmoitinasennusliike ja omaamme pitkän kokemuksen paloilmoitinjärjestelmiin liittyvästä suunnittelu- ja dokumentointityöstä. Lisäksi huollamme, toimitamme ja saneeraamme turvavalaistus- ja savunpoistojärjestelmiä.

Luotettavaa hälytyksen siirtoa

Luotettavalla ja helposti hallinnoitavalla hälytyksensiirtopalvelulla varmistutaan, että hälytys kulkee mahdollisimman nopeasti ja varmasti oikeaan osoitteeseen ilman välikäsiä ja katkoksia. Käytössä oleva uusi tekniikka mahdollistaa myös langattomat ratkaisut, jolloin kiinteitä linjoja ei välttämättä tarvita.

Palvelu on tarkoitettu vaativiin tiedonsiirtotarpeisiin, kuten automaattisten paloilmoitinjärjestelmien, rikosilmoitinjärjestelmien ja muiden varmuutta vaativien hälytysten siirtoon hätäkeskuksiin tai muihin valvomoihin.

LUE LISÄÄ HÄLYTYKSENSIIRROSTA

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoja palveluistamme. Ota yhteyttä, niin etsitään tarpeisiinne sopiva ratkaisu.