Pilvipomppu

Pilvimigraatio nopeasti, helposti ja turvallisesti

Toiminta pitäisi siirtää pilveen, mutta miten se tehdään turvallisesti?
Varmistetaan yhdessä tietoturvallinen pilvitransformaatio.

"*" näyttää pakolliset kentät

Consent*

Kiihdytyskaistalla pilveen hujauksessa

Pilvimigraatiostrategioita on lukuisia, joista toinen on toistaan monimutkaisempia. Loihde Trustin Pilvipomppu keskittyy selkeyttämään organisaation tavoitteet, nykyiset työkuormat ja toimintamallit sekä hyödyt niiden siirtämisestä pilveen. Kun lähtötilanne on selvillä, voidaan hyödyntää kiihdytyskaistaa, jolla pilvisiirtymä voidaan toteuttaa ilman käyttökatkoja, jopa päivissä. Kiihdytyskaistan perustana toimii VMware, joka muuntaa pilvimigraatioprojektin helpoksi ja hallituksi työkuormien siirroksi.

Miksi modernisoida IT-palvelutuotantoa ja hyödyntää julkipilveä?

80%

Vähemmän ylläpitotöitä.

50%

Nopeampi uusien palveluiden käyttöönotto.

88%

Valinnut julkipilvi ensin -strategian isoista yrityksistä.

Webinaaritallenne: Mikä pilvi on paras?

Käsittelimme webinaarissa kolmen suurimman julkipilven AWS, Azure ja GCP eroja ja yhteneväisyyksiä. Pyrimme myös vastaamaan kysymykseen, mikä niistä on paras sinun työkuormillesi. Sivusimme lyhyesti myös yleisimpiä pienempiä julkipilviä lähinnä erikoistarpeita silmällä pitäen. Lue lisää ja lataa webinaaritallenne oheisesta linkistä.

Helppo ja nopea pilvimigraatio

Migraatiotyöpaja

Migraatiotyöpaja toimii neuvonantajana ja ohjaajana asiakasyritykselle tiellä täysipainoiseen pilvipalveluiden hyödyntämiseen. Syntyvä raportti erittelee yrityksen työkuormat ja IT-palvelut sekä osoittaa nykyisen järjestelmän heikkoudet ja antaa budjetointiin riittävän tarkan arvion pilveen siirtymisen kuluista ja pilven käyttökustannuksista.

Järjestelmäanalyysi

Modernein työkaluin toteutettu arvio nykyisestä infrastruktuurista sisältäen palvelukartan, nykyisen työkuormien luokittelun, pilveen siirrettyjen työkuormien tarkan kustannusarvion sekä ehdotukset jatkokehitykseksi.

Pilvisiirtymä

Pilvisiirtymän suunnittelu, projektointi ja toteutus

Turvattu pilvisiirtymä

Kiinteällä hinnalla ja kiinteällä aikataululla koko nykyisen virtualisoidun IT-palvelininfran siirto pilveen.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme