Suojaa ja monitoroi tietoliikennettänne

Tietoverkon toimivuuteen ja käytön sujuvuuteen vaikuttaa myös sen tietoturvallisuus. Verkkoliikennettä tulee suojata mm. palvelunestohyökkäyksiltä. Perustana verkon toiminnan varmistamisessa ja suojaamisessa on näkyvyys verkkoliikenteeseen ja sen mahdollistama poikkeamien havaitseminen. Palveluillamme pidät tietoverkkonne toiminnassa.

CSOC valvoo ja reagoi puolestasi

Loihde Trustin CSOC kyberturvakeskus on tietoturvan valvonta- ja poikkeustilanteiden hallintapalvelu. Asiantuntijamme vastaavat vaikeidenkin tietoturvatapahtumien tulkitsemisesta, analysoinnista ja ehkäisevien toimenpiteiden toteuttamisesta. Tarvittavat toimenpiteet käynnistetään välittömästi tietoturvauhan poistamiseksi sovitun prosessin mukaisesti. Asiantuntijamme valvovat asiakkaan verkkoympäristöä ja reagoivat havaittuihin tietoturvapoikkeamiin.

Loihde Trustin CSOC toimii Suomessa ja taustajärjestelmän operointi tapahtuu EU-alueella. Palvelua tuottavat tietoturvaan erikoistuneet ammattilaiset. Teemme myös yhteistyötä muiden suomalaisten tietoturvatoimijoiden kuten Liikenne- ja Viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen kanssa.

LUE LISÄÄ

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoja palveluistamme. Ota yhteyttä, niin etsitään tarpeisiinne sopiva ratkaisu.