Apuväline päätöksentekoon

Tietoturva-arvioinnilla kartoitetaan organisaation hallinnollisen ja teknisen tietoturvallisuuden nykytilanne ja annetaan perusteltuja kehitysehdotuksia tavoitetilaan pääsemiseksi. Tietoturva-arviointi on konsultointipalvelu, joka on tarkoitettu apuvälineeksi ja tiedonlähteeksi sekä organisaation että sen tietohallinnon päättävässä asemassa oleville henkilöille.

Arviointi, auditointi ja mitä näitä nyt oli

Koostimme sinulle lyhyeen dokumenttiin kiteytyksen tietoturva-auditoinnista ja -arvioinnista. Lukaise dokumentti läpi ja katso, josko jompikumpi olisi teille tarpeellinen.

Millainen on hyvä tietoturva-arviointi?

Täytä sähköpostiosoitteesi oheen ja saat kätevän tarkistuslistan, johon on koostettu tärkeimmät kriteerit, jotka hyvän tietoturva-arvioinnin tulisi täyttää.

Lue lisää tietoturva-arvioinnista

tietoturva-arviointi
10 syytä tietoturva-arvioinnin teettämiselle

Tietoturva-arvioinnin teettämisen ulkopuolisen tahon toimesta olisi hyvä olla osa digitaalisen ympäristön jatkuvaa hallintaa ja ylläpitoa. Arvioinneille ei ole yhtä oikeaa aikaväliä, vaan se on määritettävä mm. organisaation strategian ja ICT-ympäristön mukaan.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoja palveluistamme. Ota yhteyttä, niin etsitään tarpeisiinne sopiva ratkaisu.