Häiriötön toimintaympäristö

Verkottuneessa ja digitalisoituneessa toimintaympäristössä tietojärjestelmät ja verkot linkittyvät toisiinsa muodostaen kriittisen kokonaisuuden. Häiriöttömän toiminnan takaamiseksi tulee tämän IT-infran kokonaisuuden toimintaa valvoa ja häiriöihin reagoida heti niiden ilmaannuttua. Valvontapalvelumme avulla voit monitoroida kriittisiä resurssejasi kuten tietoliikenneverkkoja, palveluita, ja ohjelmistojen sekä tietojärjestelmien verkottuneita kokonaisuuksia. Näin mahdolliset viat voidaan paikallistaa ja korjata mahdollisimman nopeasti ja yksiselitteisesti. Nopea reagointi turvaa sujuvan IT-ympäristön liiketoiminnan tueksi.

Tietoverkkopalveluiden edelläkävijä

Loihde Trust on tietoverkkopalveluiden edelläkävijä. Tuotamme monipuolisia tietoverkkopalveluita asiakkaiden tarpeisiin. Kokonaispalvelu mahdollistaa erilaisten verkkoratkaisujen suunnittelemisen ja rakentamisen sekä niiden kattavan valvonnan, hallinnan ja huollon. Lisäksi kyberturvan asintuntijana huolehdimme, että ratkaisuissa on myös huomioitu tietoturvallisuus ja saat kaikki tarvitsemasi palvelut yhdeltä tarjoajalta. NOC- ja CSOC-tiimimme jakavat jatkuvasti osaamistaan ja toimivat yhteistyössä parhaan palvelun tuottamiseksi.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoja palveluistamme. Ota yhteyttä, niin etsitään tarpeisiinne sopiva ratkaisu.