Turvallinen ja toimintavarma yritysverkko

Yritysverkkopalvelulla hallitset kaikki yrityksesi verkkoyhteydet ympäri Suomen. Tietoverkkojen asiantuntijana huolehdimme ja tuotamme niin lähiverkon (LAN) hallinnoinnin laitteineen, langattoman lähiverkon (WLAN), toimipisteiden yhdistämisen keskenään ja internetiin (WAN) kuin myös yhtenäisen kokonaisverkon (SD-WAN). Palveluissamme korostuvat tietoturvallisuus, toimintavarmuus ja palvelun läpinäkyvyys.

Liittyvät palvelut

MobileNet

Langaton etäyhteys vaivattomasti

LUE LISÄÄ

MobileNet-palvelumme liittää yrityksen etätoimipisteet runkoverkkoon nopeasti ja turvallisesti. Palveluun kuuluu nopea internet-liittymä, tehokas reititin ja käyttöönotto sekä ylläpito ja huolto kokonaispalveluna.

Yhteydet voidaan turvata luotettavalla IPSec VPN -tunnelointitekniikalla, joten palvelu soveltuu hyvin tietoturvallisuutta vaativiin käyttötarkoituksiin. Käyttö onnistuu myös muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Mobiiliyhteydet toteutetaan asiakkaan omiin tietoliikennejärjestelmiin.

SULJE

Verkkotunnukset ja DHCP

Verkkotunnusten rekisteröinti ja ylläpito

LUE LISÄÄ

Loihde Trustin verkkotunnuspalvelulla asiakas saa rekisteröityä itselleen verkkotunnuksen (domain). Olemme virallinen .fi-päätteisten verkkotunnusten välittäjä. Palvelu sisältää verkkotunnuksen rekisteröimisen, tietojen päivittämisen, voimassaoloajan uusimisen automaattisesti, vaihtamisen välittäjältä toiselle, siirron käyttäjältä toiselle, irtisanomisen sekä nimipalvelun (DNS) ylläpitämisen.

Meiltä saat myös turvallisen, laajennettavan ja suorituskykyisen järjestelmän IP-osoitteiston hallintaan ja DHCP-verkkopalvelujen tuottamiseen.

SULJE

Kuormantasauspalvelut

Verkon liikenteen optimointiin

LUE LISÄÄ

Kuormantasauspalvelullamme optimoit verkon liikennettä. Ratkaisu sisältää kuormanjakolaitteiston, joka jakaa verkon läpimenevää liikennettä määriteltyjen sääntöjen mukaan. Lisäksi palveluun kuuluu hallinnointi- ja huoltopalvelu, joilla taataan korkea käytettävyys ja vikatilanteiden nopea selvittäminen.

SULJE

Palvelun edut

  • Kokonaisvaltainen palvelu, laitteet, valvonta ja raportointi yhdeltä toimijalta
  • Vikasietoinen yritysverkko eri operaattorien kuituyhteyksillä ja kustannustehokkailla paikallisyhteyksillä
  • Kahdennetut internetyhteydet tarvittaviin konesaleihin ja pilvipalveluiden liityntäpisteisiin
  • Kaikkien toimipisteiden tietoliikenneverkkojen ja tietoturvan ylläpito 24/7
  • Keskitetty hallinta ja näkyvyys palveluun OneManage-portaalista

Täytä lomake ja kerromme lisää!