Itiksen tie moderniin paloturvallisuuteen käy Loihteen kanssa

Loihde Trustin ja Suomen suurimpiin kauppakeskuksiin lukeutuvan Itiksen yhteinen tarina sai alkunsa, kun Itis etsi kumppania paloturvallisuuden yhdenmukaistamiseen ja modernisointiin. Yli 200 000 kerrosneliön laajuinen kauppakeskus asetti tavoitteekseen saada avoimen ja osaavan sekä kustannustehokkaan matkakumppanin. Näin löytyi Loihde Trust.

Loihde Trust huolehtii Herman Anderssonin satama-arjen yritysturvallisuudesta

Loihde Trust tuottaa Pohjois-Suomen johtavalle logistiikka-ammattilaiselle Herman Andersson Oy:lle useita yritysturvallisuuden palveluita. Yhteistyö alkoi 90-luvun puolivälissä tiedonsiirtoon liittyvien päätepalvelimien ja työasemien toimittamisesta. Myöhemmin Loihde Trust valittiin kumppaniksi myös lähiverkkopalveluihin, kameravalvontaan sekä lukitukseen ja kulunvalvontaan.

Moderni turvatekniikka uuteen Wasa Innovation Centeriin

Vaasaan avattiin helmikuussa ennennäkemätön innovaatiokeskus, Wasa Innovation Center eli WIC. Loihde Trust vastasi Suomen Piilaaksoksi aikovan keskuksen turvatekniikasta toteuttamalla kohteeseen lukituksen ja kulunvalvonnan, rikosilmoitinlaitteiston sekä paloilmoitinjärjestelmän.

Kaikki turvateknologiapalvelut yhdestä paikasta

Stadium-liikeketjun kaikki turvateknologiaan liittyvät palvelut ja järjestelmät tulevat Loihde Trustilta. Loihde toimittaa Stadiumin 26 liikkeeseen ja viiteen Outlet-myymälään Suomessa muun muassa kulunvalvonta-, rikosilmoitin-, kameravalvonta-, tuotesuojaus-, vuosihuolto- ja dokumentointipalvelut. – Meille…