Loihde Trust taustalla

Loihde Trust Tansec yhdistyy Loihde Trustiin

Olemme toimineet tiiviissä yhteistyössä sisaryrityksemme kanssa jo monen vuoden ajan, ja nyt olemme syventämässä liittoamme voidaksemme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja monipuolisemmin.

Marraskuun alussa yhdistimme operatiivisen toiminnan Loihde Trust Tansecin ja Loihde Trustin kanssa, ja juridinen fuusio on suunniteltu tapahtuvaksi vuodenvaihteessa.

Mitä tämä tarkoittaa asiakkaillemme?

Muutos ei vaikuta yhteistyöhömme eikä tässä vaiheessa edellytä asiakkailtamme toimenpiteitä. Palvelumme jatkuvat ennallaan, ja kehitämme niitä jatkuvasti asiakkaidemme muuttuvia tarpeita vastaaviksi. Sopimukset siirtyvät sopimusehtojen mukaisesti Loihde Trust Oy:lle juridisen fuusion yhteydessä. Nykyiset yhteystiedot säilyvät edelleen, ja tiedotamme juridiseen fuusioon liittyvistä muutoksista lähempänä ao. päivää.

Loihde Trust Tansec siirtyi Loihde Trustin kanssa yhteiseen organisaatioon 1.11.2022 alkaen, minkä vuoksi yhteyshenkilöissä on voinut tapahtua muutoksia. Muutokset henkilöiden vastuualueissa toteutamme siten, että ne eivät aiheuta asiakkaille ylimääräistä vaivaa. Henkilöiden yhteystietoihin ei tule muutoksia.

Osana isompaa yhtiötä pystymme hyödyntämään sen kapasiteettia ja monipuolisempaa osaamista, minkä odotamme näkyvän asiakkaillemme entisestään parantuneena palvelutasona ja nopeampina vasteaikoina.

Lisätietoja:

Loihde Trust Tansec Oy
Vesa Kaaronen
Toimitusjohtaja
vesa.kaaronen@loihde.com

Loihteella tapahtuu

Loihde oli toteuttamassa Puolustusvoimien Hackathonia

Kyberoperaatiot ovat yhä keskeisempi osa modernia puolustuskykyä, ja uusien ratkaisuiden kehittämisen tueksi Puolustusvoimat järjesti kyberpuolustusaiheinen SecD-Day Hackathonin 2.–4.2.2024. Loihde oli mukana yhteistyökumppanina toteuttamassa tapahtumaa yhdessä Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n…

Hedsam-kulunvalvontajärjestelmässä häiriötä

Hedsam-kulunvalvontajärjestelmissä, joissa on käytössä Hedsam-5 -elektroniikkakortteja, on havaittu ongelmia liikennöinnissä kortin ja palvelimen välillä. Tilanteella ei ole havaittu olevan vaikutuksia uusiin Hedsam X -järjestelmiin, joissa on käytössä pelkästään Hedsam-Node- ja…

Hämeen Lukko sulautuu Loihde Trust Oy:hyn 29.2.2024

Hämeen Lukko liittyi Loihde-konserniin yrityskaupan myötä viime vuoden huhtikuussa, ja 29.2.2024 Hämeen Lukko sulautuu Loihde Trust Oy:hyn. Yhdessä olemme vahvempia ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin. Autamme jatkossa asiakkaitamme turvallisuuden saralla…