Loihde Trust perustaa Rovaniemelle uuden turvateknologian paikallisyksikön

Loihde Trust on käynnistänyt uuden turvateknologian paikallisyksikön Rovaniemelle 1.3.2023 alkaen. Tähän saakka Loihde Trust on palvellut alueen asiakkaita Oulun ja Kuusamon yksiköistään käsin.

”Rovaniemen paikallisyksikkö helpottaa ja nopeuttaa alueen asiakkaidemme palvelemista, kun meillä on turvatekniikan osaajia läsnä kaupungissa jatkuvasti. Samalla se mahdollistaa myös uusille asiakkaille kattavat palvelumme paikallisesti tuotettuina”, kiteyttää Loihde Trustin Pohjois-Suomen aluejohtaja Kari Veivo.

Rovaniemen toimipiste vahvistaa Loihde Trustin kattavaa verkostoa ja toimii tiiviissä yhteistyössä muiden Pohjois-Suomen yksiköiden kanssa palvellen asiakkaitamme Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan alueella kaikissa kiinteistö- ja toimitilaturvallisuuteen liittyvissä tarpeissa.

Rovaniemen uusi yksikönpäällikkö Kimmo Sirkkala omaa 15 vuoden kokemuksen turvatekniikan ja lukituksen parissa. ”On hienoa päästä palvelemaan Rovaniemen yrityksiä paikallisesti Loihteen kattavien palveluiden muodossa. Suomen suurimpana sähköisen turvatekniikan toimijana Loihteella on erinomaisia ratkaisuja tarjottavana Pohjois-Suomen alueen toimijoille aina kameravalvonnasta pääsynhallintaratkaisuihin ja paloturvallisuuteen” Kimmo mainitsee.

Uusi Rovaniemen yksikkö toimii osoitteessa Rovakatu 29, 96200 Rovaniemi ja sen asiantuntijat tavoittaa sähköpostitse osoitteesta rovaniemi.trust@loihde.com

Lisätietoja

Kari Veivo, aluejohtaja, Pohjois-Suomi, puh. +358 40 557 4389

Kimmo Sirkkala, yksikönpäällikkö, Rovaniemi, puh. +358 44 433 2925

Loihteella tapahtuu