Loihde Trust taustalla

Häiriötiedote: Hälytyksensiirtopalvelussa häiriötä – KORJATTU

Päivitys 21.12.2023 klo 16.18:

Häiriötilanne on korjattu ja tuotanto on palannut normaalitilanteeseen. Jatkamme kuitenkin järjestelmän tehostettua seurantaa.

Aiempi tiedote:

Loihde Trustin hälytyksensiirtopalvelussa esiintyy häiriöitä, jotka voivat aiheuttaa hälytystensiirtoon viiveitä ja linjavikoja. 

Korjaustoimenpiteet ovat edenneet suunnitellusti, seuraamme niiden vaikutuksia ja jatkamme tarvittavilla lisätoimenpiteillä häiriöiden poistamiseksi.

Pahoittelemme häiriöistä aiheutuvaa haittaa asiakkaillemme ja teemme kaiken voitavamme niiden korjaamiseksi mahdollisimman nopeasti. Tiedotamme tilanteen etenemisestä tässä tiedotteessa.

Mahdolliset yhteydenotot pyydämme palvelukeskukseemme osoitteeseen palvelukeskus.trust@loihde.com tai numeroon 0290013040. 

 

Loihteella tapahtuu

Loihde oli toteuttamassa Puolustusvoimien Hackathonia

Kyberoperaatiot ovat yhä keskeisempi osa modernia puolustuskykyä, ja uusien ratkaisuiden kehittämisen tueksi Puolustusvoimat järjesti kyberpuolustusaiheinen SecD-Day Hackathonin 2.–4.2.2024. Loihde oli mukana yhteistyökumppanina toteuttamassa tapahtumaa yhdessä Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n…

Hedsam-kulunvalvontajärjestelmässä häiriötä

Hedsam-kulunvalvontajärjestelmissä, joissa on käytössä Hedsam-5 -elektroniikkakortteja, on havaittu ongelmia liikennöinnissä kortin ja palvelimen välillä. Tilanteella ei ole havaittu olevan vaikutuksia uusiin Hedsam X -järjestelmiin, joissa on käytössä pelkästään Hedsam-Node- ja…

Hämeen Lukko sulautuu Loihde Trust Oy:hyn 29.2.2024

Hämeen Lukko liittyi Loihde-konserniin yrityskaupan myötä viime vuoden huhtikuussa, ja 29.2.2024 Hämeen Lukko sulautuu Loihde Trust Oy:hyn. Yhdessä olemme vahvempia ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin. Autamme jatkossa asiakkaitamme turvallisuuden saralla…