Loihde Trust taustalla

Loihde Trustin OneManage-asiakaspalveluportaalista uusi ja paranneltu versio

OneManage-asiakaspalveluportaalimme uudistuu viikolla 2, jolloin asiakkaamme saavat käyttöönsä uuden ja entistä monipuolisemman palvelun.

OneManage on Loihde Trustin oma asiakaspalveluportaali, josta asiakas näkee katsauksen asiakkuuteensa ja käytössä oleviin palveluihin. Asiakas näkee portaalista valvottavat laitteet ja niiden tiedot sekä laitteiden tilan. Portaali näyttää myös palvelupyyntöjen ja muutospyyntöjen sekä tietoturvan tilanteen. OneManage- asiakaspalveluportaali on myös ensisijainen viestintäkanava asiakkaan ja Loihteen NOC ja CSOC-tiimin välillä.

Olemme kehittäneet asiakaspalveluportaaliamme entisestään ja erityisesti raportointiin on tullut useita merkittäviä lisäominaisuuksia asiakkaidemme toiveiden pohjalta. Myös palvelutason näkyvyys paranee, ja esimerkiksi vasteajat ovat nähtävillä aiempaa selvemmin.

Täysin uutena ominaisuutena tulee mahdollisuus seurata tilauksiin liittyvien toimitusten tilaa suoraan järjestelmästä. Lisäksi portaalissa on luettavissa asiakastiedotteita esimerkiksi erilaisiin tuleviin huoltotöihin liittyen.

Käyttäjälle uusi asiakaspalveluportaali näyttäytyy aiempaa visuaalisempana erityisesti raportointien osalta. Järjestelmää aiemmin käyttäneet oppivat nopeasti käyttämään myös uutta versiota. Esimerkiksi valikot ovat hyvin samanlaiset kuin ennenkin. Kaikki aiemmat ominaisuudet ovat tallessa uusien parannusten lisäksi.

Mitä asiakkaiden on huomioitava?

OneManage-asiakaspalveluportaalia käyttävät asiakkaamme saavat sähköpostitse lisätietoa muutoksesta ja tarkemmat tiedot kirjautumiseen liittyen. Lisätietoja on myös mahdollista kysyä omalta Loihde Trustin yhteyshenkilöltä.

Lisätietoja:

myynti.trust@loihde.com tai omalta Loihde Trustin yhteyshenkilöltäsi.

Loihteella tapahtuu

Loihde oli toteuttamassa Puolustusvoimien Hackathonia

Kyberoperaatiot ovat yhä keskeisempi osa modernia puolustuskykyä, ja uusien ratkaisuiden kehittämisen tueksi Puolustusvoimat järjesti kyberpuolustusaiheinen SecD-Day Hackathonin 2.–4.2.2024. Loihde oli mukana yhteistyökumppanina toteuttamassa tapahtumaa yhdessä Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n…

Hedsam-kulunvalvontajärjestelmässä häiriötä

Hedsam-kulunvalvontajärjestelmissä, joissa on käytössä Hedsam-5 -elektroniikkakortteja, on havaittu ongelmia liikennöinnissä kortin ja palvelimen välillä. Tilanteella ei ole havaittu olevan vaikutuksia uusiin Hedsam X -järjestelmiin, joissa on käytössä pelkästään Hedsam-Node- ja…

Hämeen Lukko sulautuu Loihde Trust Oy:hyn 29.2.2024

Hämeen Lukko liittyi Loihde-konserniin yrityskaupan myötä viime vuoden huhtikuussa, ja 29.2.2024 Hämeen Lukko sulautuu Loihde Trust Oy:hyn. Yhdessä olemme vahvempia ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin. Autamme jatkossa asiakkaitamme turvallisuuden saralla…