Loihde Trust taustalla

Loihteen CSOC käyttöön nopeasti ja ilman sitoutumista

Loihde Trustin CSOC eli kyberturvakeskus on nyt mahdollista saada nopeasti käyttöön ilman sitoutumista pitkään sopimusaikaan. Perinteisesti CSOC-ratkaisut otetaan käyttöön 36 kuukauden eli kolmen vuoden sopimuksella, joten Loihde Trustin tarjoama mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan sopimukseen on kentällä poikkeuksellinen. Asiakkaalle malli on riskitön mahdollisuus tietoturvatason nostoon ilman käyttöönottomaksua ja vuosien ennakkositoutumista.

”Tämä on mahdollista siksi, että me olemme varmoja omasta osaamisestamme ja palvelumme laadusta. Tiedämme kokemuksesta, että kun asiakas meille tulee, hän toteaa palvelun niin hyväksi, että haluaa jäädä. Meidän CSOC-asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä palveluun ja pitkäaikaisia asiakkaita”, Loihde Trustin digitaalisen liiketoiminnan johtaja Pasi Yliluoma kertoo.

Vaikka Loihde tarjoaa nyt uusille CSOC-asiakkailleen palvelua ilman pitkäaikaista sitoutumista, kumppanuutta lähdetään Yliluoman mukaan aina tekemään pitkäjänteisesti. Käyttöönotto on kuitenkin mahdollista tehdä nopealla aikataululla.

”Ensimmäisen kuukauden aikana CSOC saadaan jo esimerkiksi M365-pilvipalveluihin käyttöön ja siitä palvelu lähtee sitten laajentumaan edelleen.”

Loihde Trustilla CSOC:iin on satsattu viime vuosina runsaasti. Asiantuntijaosaamista on vahvistettu viime aikoina myös uusilla modernin pilviajan CSOC-asiantuntijoilla.

”Erotumme tässä muista tarjoajista eduksemme. Meillä on vahva Azure- ja Microsoft-osaaminen. Emme ole myöskään tikettikone, vaan teemme tätä työtä asiakkaalle ja asiakkaan kanssa yhdessä heille sopivaan malliin”, Yliluoma vahvistaa.

Mikä CSOC?

Loihteen CSOC on 24/7 toimiva kolmikerroksinen miehitetty kyberturvakeskus. CSOC valvoo, reagoi ja kehittää organisaation kykyä vastata tietoturvapoikkeamiin. Koska valvontaa tehdään vuorokauden ympäri, poikkeamiin voidaan reagoida nopeasti ja siten minimoida mahdolliset vahingot. Palvelu havaitsee ja reagoi poikkeamiin, suojaa hyökkäyksiltä ja auttaa palautumaan poikkeamatilanteista sekä tunnistamaan riskejä ja kehityskohteita. Tietoturvanäkyvyyden tilannekuva muodostetaan analysoiden, yhdistäen ja käsitellen ympäristöstä saatavaa tilannetietoa. Apuvälineinä käytetään useita työkaluja, kuten lokidataa ja koneoppimista. Tarvittavat toimenpiteet käynnistetään välittömästi tietoturvauhan poistamiseksi asiakkaan kanssa sovitun prosessin mukaisesti.

Lisätietoja Loihteen CSOC:ista löydät täältä: https://www.loihdetrust.com/palvelut/kyberturvakeskus/

Lisätietoja:
myynti.trust@loihde.com tai omalta Loihde Trustin yhteyshenkilöltäsi.

 

Loihteella tapahtuu

Loihde oli toteuttamassa Puolustusvoimien Hackathonia

Kyberoperaatiot ovat yhä keskeisempi osa modernia puolustuskykyä, ja uusien ratkaisuiden kehittämisen tueksi Puolustusvoimat järjesti kyberpuolustusaiheinen SecD-Day Hackathonin 2.–4.2.2024. Loihde oli mukana yhteistyökumppanina toteuttamassa tapahtumaa yhdessä Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n…

Hedsam-kulunvalvontajärjestelmässä häiriötä

Hedsam-kulunvalvontajärjestelmissä, joissa on käytössä Hedsam-5 -elektroniikkakortteja, on havaittu ongelmia liikennöinnissä kortin ja palvelimen välillä. Tilanteella ei ole havaittu olevan vaikutuksia uusiin Hedsam X -järjestelmiin, joissa on käytössä pelkästään Hedsam-Node- ja…

Hämeen Lukko sulautuu Loihde Trust Oy:hyn 29.2.2024

Hämeen Lukko liittyi Loihde-konserniin yrityskaupan myötä viime vuoden huhtikuussa, ja 29.2.2024 Hämeen Lukko sulautuu Loihde Trust Oy:hyn. Yhdessä olemme vahvempia ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin. Autamme jatkossa asiakkaitamme turvallisuuden saralla…