Murros on mahdollisuus luoda uutta – Aureolis ja Bitfactor kannustavat hyödyntämään muutosta

Maailmassa, jossa kilpailu lisääntyy jatkuvasti, vahva asiakaskokemus on avain menestykseen. Datan hyödyntäminen, asiakasymmärrys ja muotoilun keinot mahdollistavat elämyksellisten ja oivaltavien palvelujen luomisen.

Näistä ajatuksista syntyi Murros, Viria-konserniin kuuluvien yhtiöiden Aureoliksen ja Bitfactorin visionäärinen asiantuntijapalvelu.
Murros löytää ja rakentaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia digitaalisessa maailmassa. Lähtökohtana ovat tieto-ohjautuvuus ja asiakaskokemus. “Asiakkaat ovat tottuneet kansainvälisten suuryritysten räätälöityyn, hyvin kohdennettuun sisältöön ja palvelukokemukseen, ja he odottavat samantasoista palvelua kaikilta toimijoilta”, Aureoliksen toimitusjohtaja Katja Ahola kuvailee. “Me autamme asiakkaitamme hyödyntämään rohkeasti tätä muutosta ja menestymään kilpailussa tiedon ja erinomaisen asiakaskokemuksen avulla”, Ahola jatkaa.
“Yhteistyössä on voimaa, ja yhdessä noin 300 asiantuntijan voimin pystymme palvelemaan asiakkaitamme hyvin laajasti aina tiedolla johtamisen edistämisestä digitaalisten palvelukokonaisuuksien toteuttamiseen ja data-alustoista tekoälyä hyödyntäviin ratkaisuihin. Murroksessa yhdistyy laaja-alainen näkemys syväluotaavaan osaamiseen”, Bitfactorin toimitusjohtaja Juha Meronen toteaa.
”On todella hienoa nähdä kahden Viria-konserniin kuuluvan yhtiön yhdistävän voimansa näin konkreettisesti. Bitfactor ja Aureolis ovat samaa yhtiöperhettä, ja kumpikin ovat tahoillaan huippuosaajia. Yhdessä pystymme tarjoamaan hyvin kattavan palvelukokonaisuuden asiakkaidemme liiketoiminnan digitalisoinnin eri osa-alueisiin”, Viria-konsernin toimitusjohtaja Samu Konttinen iloitsee.
 
Lisätietoja
murros.com
Katja Ahola, CEO, Aureolis, katja.ahola@aureolis.com, +358 40 842 2752
Juha Meronen, CEO, Bitfactor, juha.meronen@bitfactor.fi, +358 50 375 2160
 
Aureolis on vuonna 2001 perustettu tiedolla johtamisen asiantuntijayritys, joka auttaa asiakkaitaan menestymään liiketoimintatiedon avulla. Yrityksessä työskentelee 135 BI- ja AI-alueiden asiantuntijaa, ja sen toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Oulussa ja Lappeenrannassa.
Bitfactor on Oulussa ja Helsingissä toimiva digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Yritys auttaa asiakkaitaan digistrategian suunnittelussa sekä muotoilee ja toteuttaa digitaalisia palveluita. Bitfactorilla työskentelee noin 170 designin, analytiikan ja teknologian ammattilaista.
Viria on tieto- ja turvateknologian ratkaisutoimittaja, joka rakentaa digitalisaatiota turvallisesti. Viriassa yhdistyy tiedolla johtamisen, digitaalisen liiketoiminnan sekä fyysisen ja tietoturvallisuuden vankka asiantuntemus. Viria-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 103 miljoonaa euroa ja henkilöstöä sillä on tällä hetkellä noin 710. 

Loihteella tapahtuu

Loihde oli toteuttamassa Puolustusvoimien Hackathonia

Kyberoperaatiot ovat yhä keskeisempi osa modernia puolustuskykyä, ja uusien ratkaisuiden kehittämisen tueksi Puolustusvoimat järjesti kyberpuolustusaiheinen SecD-Day Hackathonin 2.–4.2.2024. Loihde oli mukana yhteistyökumppanina toteuttamassa tapahtumaa yhdessä Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n…

Hedsam-kulunvalvontajärjestelmässä häiriötä

Hedsam-kulunvalvontajärjestelmissä, joissa on käytössä Hedsam-5 -elektroniikkakortteja, on havaittu ongelmia liikennöinnissä kortin ja palvelimen välillä. Tilanteella ei ole havaittu olevan vaikutuksia uusiin Hedsam X -järjestelmiin, joissa on käytössä pelkästään Hedsam-Node- ja…

Hämeen Lukko sulautuu Loihde Trust Oy:hyn 29.2.2024

Hämeen Lukko liittyi Loihde-konserniin yrityskaupan myötä viime vuoden huhtikuussa, ja 29.2.2024 Hämeen Lukko sulautuu Loihde Trust Oy:hyn. Yhdessä olemme vahvempia ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin. Autamme jatkossa asiakkaitamme turvallisuuden saralla…