Uusia jäseniä Virian hallitukseen

Tieto- ja turvallisuusratkaisujen asiantuntijayritys Viria Oyj:n hallintoneuvosto on kokouksessaan 26.11.2020 valinnut yhtiön hallituksen jäsenet vuodelle 2021.
Hallituksen nykyisistä jäsenistä jatkavat Tesin johtaja Jussi Hattula, konsultti, hallitusammattilainen Timo Kotilainen ja hallitusammattilainen Elina Piispanen. Uusiksi jäseniksi valittiin toimitusjohtaja Kaj Hagros, talousjohtaja Matti Piri ja Senior Advisor Stefan Wikman. Nykyisistä jäsenistä Samu Konttinen siirtyy yhtiön toimitusjohtajaksi 1.1.2021 alkaen.
Virian hallituksen uudet jäsenet 2020:
Kaj Hagros (s. 1970, DI, MBA) on pääomasijoittaja ja Redstone Nordics Oy:n toimitusjohtaja. Aiemmin hän on työskennellyt mm. Tecnotree Oyj:n toimitusjohtajana ja yhdysvaltalaisen mediayhtiö FOX Mobilen operatiivisena johtajana. Hagrosilla on vahva tausta kasvuyrityksistä sekä sijoittajana että hallitusjäsenenä. Hän toimii tällä hetkellä myös Virian tytäryhtiö Hibox Systems Oy:n hallituksen puheenjohtajana.
Matti Piri (s. 1969, KTM) toimii talousjohtajana Accountor Groupissa. Hänellä on pitkä talousjohtajakokemus kansainvälisesti toimivista yhtiöistä, kuten Marsilta, Nesteeltä ja Altialta.
Stefan Wikman (s. 1956, OTK, varatuomari) on asianajaja ja toimii Senior Advisorina Roschier Asianajotoimistossa, jossa hän oli pitkään osakkaana. Hän on tällä hetkellä KWH-yhtymän hallituksen jäsen ja toimii Harry Schaumans Stiftelse-nimisen säätiön hallituksen puheenjohtajana.
Lisätietoja   hallintoneuvoston puheenjohtaja Christian Wetterstrand, puh. 040 544 2301
 
Viria on tieto- ja turvateknologian ratkaisutoimittaja, joka rakentaa digitalisaatiota turvallisesti. Toiminnassamme yhdistyy tiedolla johtamisen, digitaalisen liiketoiminnan sekä fyysisen ja tietoturvallisuuden vankka asiantuntemus sekä asiakasläheinen ja uutta luova toimintatapa. Viria-konsernin muodostavat emoyhtiö Viria Oyj ja sen tytäryhtiöt Viria Security Oy, Aureolis Oy, Bitfactor Oy, Hibox Systems Oy, Tansec Oy ja Spellpoint Oy. Virian liikevaihto vuonna 2019 oli 103 miljoonaa euroa. Henkilöstöä konsernissa on tällä hetkellä noin 690.  www.viria.fi
 

Virialla tapahtuu

Loihde Trust taustalla

Loihteen tytäryhtiöt Viria Security, Tansec ja Spellpoint siirtyvät yhteisen Loihde Trust brändin alle 1.9.2021 alkaen

Viria Security Oy, Tansec Oy ja Spellpoint Oy vaihtavat 1.9.2021 alkaen nimensä ja siirtyvät yhteisen Loihde Trust brändin alle. Olemme jatkossakin samat tutut yritykset mutta haluamme muutoksella korostaa yhteistyömme kasvua koko Loihde-yritysverkoston kanssa ja etenkin entistä tiiviimpää yhteistyötä Loihteen turvaliiketoiminnan sisällä. Nimenmuutostemme taustalla on tavoite palvella asiakkaitamme paremmin ja lisätä henkilökuntamme yhteenkuuluvuutta yhden brändin alla.

K2 Turvapalvelut ostaa Viria Securityn hälytyskeskuksen

K2 Turvapalvelut Oy on tänään allekirjoitetulla sopimuksella ostanut Turvallisuusyhtiö Viria Security Oy:n hälytyskeskusliiketoiminnan. Kaupan myötä K2 Turvapalveluille siirtyy Kokkolassa toimiva hälytyskeskus, jossa vastaanotetaan muun muassa murto-, kiinteistö- ja palohälytyksiä sekä…