Virian varsinaisen yhtiökokouksen päätökset

Viria Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidettiin Seinäjoella torstaina 9.5.2019. Kokouksessa oli edustettuna 2 041 700 osaketta eli noin 39 % kaikista osakkeista.
Yhtiökokous vahvisti yhtiön tilinpäätöksen tilikaudelta 2018 ja myönsi vastuuvapauden tili- ja toimintavastuullisille.

Osingonmaksu

Viria Oyj:n osakkeille päätettiin jakaa osinkoa 1,83 euroa osakkeelta. Osinko vuodelta 2018 maksetaan osakkeenomistajalle, joka täsmäytyspäivänä 13.5.2019 on merkitty Euroclear Finland Oy:n pitämään osakasluetteloon. Osingon maksupäivä on 21.5.2019.

Hallintoneuvoston jäsenet

Hallintoneuvoston erovuoroisista jäsenistä valittiin uudelleen seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi Carita Ehnström, Jorma Kuoppamäki, Kuisma Laukkola ja Ossi Viljanen sekä uusiksi jäseniksi Ari Närvä, Janne Tuomikoski ja Matti Kulmakorpi.

Tilintarkastajat

Varsinaiseksi tilintarkastajaksi valittiin KPMG Oy, päävastuullisena tilintarkastajanaan Esa Kailiala, KHT.

Osakeantivaltuutus

Yhtiökokous valtuutti hallituksen päättämään enintään 820 000 osakkeen antamisesta osakeannilla. Valtuutus koskee sekä uusien osakkeiden että yhtiön hallussa olevien omien osakkeiden antamista. Enimmäismäärä vastaa 15,2 % yhtiön kaikista osakkeista. Osakkeet voidaan antaa vastikkeena yritysjärjestelyissä, enintään 600 000 osaketta, tai osana henkilöstön kannustinjärjestelmää, enintään 220 000 osaketta, tai muissa järjestelyissä hallituksen päättämällä tavalla ja laajuudessa. Valtuutus osakeantiin on voimassa yritysjärjestelyihin käytettävien osakkeiden osalta 1 vuoden ja henkilöstön kannustejärjestelmään liittyvien osakkeiden osalta 4 vuotta yhtiökokouksen päätöksestä.

Lahjoitusvaltuutus

Yhtiökokous valtuutti hallituksen päättämään enintään 100 000 euron suuruisesta lahjoituksesta yleishyödyllisiin tai niihin rinnastettaviin tarkoituksiin.
 
Lisätietoja
hallituksen puheenjohtaja Kai Dahl, puh. 040 582 2555
toimitusjohtaja Mika Vihervuori, puh. 040 720 2140
 
 

Loihteella tapahtuu

Loihde oli toteuttamassa Puolustusvoimien Hackathonia

Kyberoperaatiot ovat yhä keskeisempi osa modernia puolustuskykyä, ja uusien ratkaisuiden kehittämisen tueksi Puolustusvoimat järjesti kyberpuolustusaiheinen SecD-Day Hackathonin 2.–4.2.2024. Loihde oli mukana yhteistyökumppanina toteuttamassa tapahtumaa yhdessä Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n…

Hedsam-kulunvalvontajärjestelmässä häiriötä

Hedsam-kulunvalvontajärjestelmissä, joissa on käytössä Hedsam-5 -elektroniikkakortteja, on havaittu ongelmia liikennöinnissä kortin ja palvelimen välillä. Tilanteella ei ole havaittu olevan vaikutuksia uusiin Hedsam X -järjestelmiin, joissa on käytössä pelkästään Hedsam-Node- ja…

Hämeen Lukko sulautuu Loihde Trust Oy:hyn 29.2.2024

Hämeen Lukko liittyi Loihde-konserniin yrityskaupan myötä viime vuoden huhtikuussa, ja 29.2.2024 Hämeen Lukko sulautuu Loihde Trust Oy:hyn. Yhdessä olemme vahvempia ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin. Autamme jatkossa asiakkaitamme turvallisuuden saralla…