Itiksen tie moderniin paloturvallisuuteen käy Loihteen kanssa

Loihde Trustin ja Suomen suurimpiin kauppakeskuksiin lukeutuvan Itiksen yhteinen tarina sai alkunsa, kun Itis etsi kumppania paloturvallisuuden yhdenmukaistamiseen ja modernisointiin. Yli 200 000 kerrosneliön laajuinen kauppakeskus asetti tavoitteekseen saada avoimen ja osaavan sekä kustannustehokkaan matkakumppanin. Näin löytyi Loihde Trust.

Iloq sai Loihteesta skaalautuvan turvakumppanin kasvun tueksi

Kolmessakymmenessä maassa toimiva Iloq on vahvasti kasvava lukitus- ja kulunhallinnan yritys, joka edellyttää kumppaneiltaan paitsi osaamista myös skaalautuvuutta. Loihde Trust toteuttaa Iloqille niin IT-infran kuin tietoturvan ratkaisuja, joista uusimpana on kyberturvan valvontapalvelu eli CSOC.

Loihde Trust huolehtii Herman Anderssonin satama-arjen yritysturvallisuudesta

Loihde Trust tuottaa Pohjois-Suomen johtavalle logistiikka-ammattilaiselle Herman Andersson Oy:lle useita yritysturvallisuuden palveluita. Yhteistyö alkoi 90-luvun puolivälissä tiedonsiirtoon liittyvien päätepalvelimien ja työasemien toimittamisesta. Myöhemmin Loihde Trust valittiin kumppaniksi myös lähiverkkopalveluihin, kameravalvontaan sekä lukitukseen ja kulunvalvontaan.