Webinaari: Varmista kriittisen infran valvonta ja suojaaminen

Viimeaikaiset muutokset turvallisuustilanteessa ovat kasvattaneet kyberoperaatioiden riskiä kriittistä infrastruktuuria kohtaan ja asettanut uusia paineita varmistaa kyvykkyys suojautua ja valvoa toimintaympäristöjä. Digitalisaation lähentäessä tuotantoverkkoja IT-verkkoihin tuo se mukanaan myös omat haasteensa kriittisten toimintaympäristöjen turvallisuuden varmistamiseksi. Jatkuvuuden varmistaminen kriittisissä teollisuusympäristöissä on äärimmäisen tärkeää........ Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Webinaari: OneManage Avainhallinta – Helppo ja kustannustehokas ratkaisu

Avainhallinta on pitkään ollut keskeinen elementti yrityksen tai kiinteistön turvallisuudessa. Mitä enemmän kiinteistössä on avaimia ja kulkuoikeuksia eri henkilöillä, sitä tärkeämpää on varmistaa, että tiedot kulkuoikeuksien haltijoista ovat aina ajan tasalla.​ OneManage Avainhallinta tarjoaa ylivertaisen käyttökokemuksen perinteisiin avainhallintaohjelmistoihin verrattuna........ Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan webinaariin!

Miten suojata ja valvoa kriittistä infrastruktuuria?

Viimeaikaiset muutokset turvallisuustilanteessa ovat kasvattaneet kyberoperaatioiden riskiä kriittistä infrastruktuuria kohtaan. Kyvykkyyttä suojata ja valvoa kriittisiä ympäristöjä on siis vahvistettava entisestään. Mutta miten se kannattaa tehdä?

Tiedon luokittelun ja vaatimuksenmukaisuuden hallinnan tulevaisuus on täällä

Usein on todettu, että itse datan suojaus ja sen integriteetin valvonta on tietoturvan puuttuva rengas. Organisaatioiden hallitsema tietomassa paisuu kuin pullataikina. Tietokantojen ja tiedostojen luokittelu ja governance, niiden vaatimuksenmukaisuudesta puhumattakaan, on perinteisesti toteutettuna aivan valtava urakka.

Webinaari Tietoturva aina mukana - vaihda vanha verkkoinfra SASEen

Webinaari: Tietoturva aina mukana – vaihda vanha verkkoinfra SASEen

Etäkäyttö ja palveluiden hajautuminen julkipilveen muuttaa tapaamme käyttää yritysverkkoa. Yritysten IT-vastaavat ja -osaajat miettivät, miten selvitä tästä kaikesta muutoksen keskellä. Tule kuuntelemaan, miten SASE helpottaa muutoksen tuskaa ja mikä on se kipulääke, joka tähän auttaa. On nähtävissä, että MPLS-verkot kuolevat pois, paikalliset konesalit siirtyvät pilveen ja tilalle tulee internetin käyttö yritysverkkona. Mitä se tarkoittaa?

Tietoturvassa palvelu vie tuotetta pidemmälle

Tietoturvasta puhuttaessa ollaan toisinaan liian tuotekeskeisiä ja unohdetaan oleellisin eli asiakkaan tiedon turvaaminen. Jos keskitytään tuotteisiin ja niiden parhaisiin ominaisuuksiin, se ei yleensä palvele asiakasta parhaalla tavalla. Palvelulähtöinen tarkastelu sen sijaan huomioi kokonaisuuden ja mahdollistaa oleelliseen keskittymisen.

IAM-kartalta voi aina löytää uusia ulottuvuuksia

Käyttövaltuuksien hallinnan ratkaisut tarjoavat jatkuvasti tuoreita näkökulmia ja opittavaa niin aloittelevalle asiantuntijalle kuin konkarillekin. IAM-konsulttina Loihde Trust Spellpointilla työskentelevä Samu Vaittinen nauttii jatkuvasta mahdollisuudesta kehittyä. ”Jos on kiinnostunut teknologiasta sekä…

Sairaalatekniikan päivät 31.5.-1.6.2022

Loihde Trust ja 9Solutions osallistuvat yhdessä Lahdessä järjestettäville Sairaalatekniikan päiville. Tapahtuma kerää alan parhaat asiantuntijat ja ammattilaiset yhteen sekä edistää Suomen sairaaloissa ja terveydenhuoltolaitoksissa toimivien teknisen alan henkilöiden ammattitaitoa ja ammatillista toimintaa. Nähdäänhän Lahdessa toukokuun lopulla.

Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät

Loihde Trust ja 9Solutions osallistuvat yhdessä Jyväskylässä järjestettäville ATK-päiville. Päivien ajaksi on koottu monipuolinen ja ajankohtaiseen ohjelma, joka on räätälöity niin sosiaali- ja terveydenhuollon eri ammattiryhmien kuin järjestelmätoimittajienkin tarpeisiin. Nähdäänhän Jyväskylässä toukokuussa!
CSOC Ukraina

Kaikki CSOC 8/5 -asiakkaamme korotetaan 24/7-asiakkaiksi

Nykyinen maailmantilanne on herättänyt huolta yrityksissä ja organisaatioissa ja johtanut varautumistason nostoon. Monet pohtivat myös kyvykkyyttään havaita kyberhyökkäyksiä sekä omien resurssien riittävyyttä tilanteessa, jossa tietoturvauhka realisoituisi. Muuttuneen turvallisuustilanteen vuoksi päätimme…

Onnistunut IAM-toteutus syntyy priorisoimalla ja tarpeiden tunnistamisella

Käyttövaltuushallinnan (IAM) järjestelmä on pitkäaikainen sijoitus, jonka tulisi soveltua myös tulevaisuuden tarpeisiin. Paperilla moni järjestelmä vastaa yleisiin tarpeisiin, mutta käytännössä eroja löytyy hinnan ja ylläpitovaihtoehtojen lisäksi siinä, miten järjestelmä integroituu kokonaisarkkitehtuuriin ja prosesseihin. Mistä siis kannattaa aloittaa ja miten varmistaa toivottu lopputulos?

Microsoftin pilvi on nyt myös suomalainen pilvi

Microsoft julkisti yhdessä Fortumin kanssa suunnitelmansa rakentaa Suomeen kaksi datakeskusta. Kyseessä on nimenomaan Azure-datakeskushanke. Aiemminhan Microsoftilla on Suomessa ollut kiihdytyspisteeksi luonnehdittava pieni konesalipresenssi, joka on palvellut M365-palvelun paikallista nopeuttamista. Uusi investointi tuo myös Azure-pilvipalvelut paikallisesti saataville.