Suoraa puhetta tietoturva-alan kuormittavuudesta

Miten ja miksi nykypäivän tietoturvatyöläinen kuormittuu? Mitkä oivallukset ovat auttaneet Loihde Trustin Benjamin Särkkää ja Aino Kivilahtea heidän työurillaan? Kivilahti ja Särkkä haluavat normalisoida mielenterveydestä käytyä keskustelua avaamalla artikkelissa myös henkilökohtaisia haasteitaan työelämässä.

Loihde Golf 30.8.2023

Golf on peli, joka vaatii taitoa ja keskittymistä, mutta samalla se rentouttaa mieltä ja sielua. Hyvässä porukassa kilpaillessa hymy nousee huulille ja hetket kentällä muistoihin ikuistuvat kirkkaina. Suosittu ja jo perinteeksi muodostunut Loihde Golf tulee jälleen, viime vuoden tapaan paremmuudesta otetaan mittaa Vierumäellä. Lue lisää Tiedot -kohdasta ja kuinka varmistat paikkasi.

Aamiaistilaisuus Helsingissä 17.5.

Järjestämme keskiviikkona 17.5. klo 8.30 alkaen aamiaistilaisuuteemme, jonka järjestämme Helsingin Ruskeasuolla sijaitsevassa VALO Hotel & Workissa. Tapahtuman aikana esittelemme Loihde Trustin palveluita sekä demoesimerkkejä. Lue lisää tapahtumasta Tiedot - kohdasta.
Loihde Trust taustalla

Häiriötiedote: Hälytyksensiirtopalvelussa häiriöitä tietoliikenneoperaattorien mobiiliverkkomuutosten vuoksi

Osassa hälytyksensiirtopalveluistamme on havaittu häiriöitä operaattorien suorittamien 3G-mobiiliverkkojen poistamisten takia. Hälytyksensiirtopalvelussamme laitteet, jotka ovat käyttäneet 3G-mobiiliverkkoa toimivat operaattoreiden verkkomuutosten jälkeen 2G-verkkoa hyödyntäen mutta osassa kohteita verkon vaihto aiheuttaa häiriöitä päätelaitteiden toiminnalle.

Kyberkvartaaliaamiainen

Maaliskuussa järjestetyn Kyberkvartaaliaamiaisen tallenne nyt katsottavissa. Katso ja kuuntele millaisena tietoturva nähdään Suomessa 2023-2025, lue lisää Tiedot - kohdasta ja nappaa tallenne!
Loihde toimipiste

Kevät on paras aika huoltaa kiinteistön savunpoistojärjestelmä

Savunpoistojärjestelmät ovat huomattavasti tuntemattomampi paloturvallisuuden osa-alue kuin paloilmoittimet tai -varoittimet, vaikka ne ovat yhtä oleellisia tulipalon leviämisen estämisessä ja ihmishenkien pelastamisessa. Paras aika savunpoistojärjestelmien vuosihuollolle on kevättalvella, kun lumet ovat poistuneet katoilta.