Kiinteistömessut 2023 Lahti

Loihde Trust osallistuu huhtikuussa 18.4 järjestettäville Kiinteistö 2023 -messuille Lahdessa. Tapahtuma kokoaa yhteen kiinteistöalan merkittävimpiä toimijoita ja samalla pääset tutustumaan alan uutuuksiin. Lue lisää Tiedot - kohdasta ja ilmoittaudu mukaan!

Webinaari: Tuottaako SIEM-järjestelmät nykyään enemmän kohinaa kuin konkretiaa?

Seuraavassa webinaarissa 🎧 yhdessä Vectra AI:n kanssa käsittelemme aihetta tuottavatko SIEM-järjestelmät nykyään enemmän kohinaa kuin konkretiaa? Tuntuuko mahdollisesti siltä etteivät nykyiset investoinnit vastaakaan enää tämän päivän hyökkäyksiin. Onko olemassa vaihtoehtoja? Lue lisää Tiedot-kohdasta ja ilmoittaudu mukaan webinaariin 👌

Kyberkvartaaliaamiainen

Tervetuloa kuulemaan millaisena tietoturva nähdään Suomessa 2023-2025. Vuoden ensimmäisellä kyberaamiaisella aiheena on juuri teetetyn tietoturvatutkimuksen tulosten julkaisu. Lue lisää Tiedot-kohdasta ja ilmoittaudu mukaan!

Käyttäjän manipulointi yleistyy ja huijarit ovat taitavia

Klikkasiko organisaation jäsen vahingossa kaverilta tullutta linkkiä tai vastasiko hän tutun profiilin toimintapyyntöön, jonka sai somekanavassaan? Voi olla, että häntä on yritetty manipuloida käyttäytymään itselleen tai organisaatiolle haitallisella tavalla. Näin toimii social engineering – Lue vinkit, miten suojautua huijauksia vastaan

Cyber Security Executive 30.3.2023

Olemme yhteistyökumppanina 30.3. järjestettävässä Cyber Security Executive -virtuaalitapahtumassa. Tarkempi agenda, keynote-puhujakaarti ja teemat löytyvät nyt nettisivuilta. Katso lisää Tiedot - kohdasta ja rekisteröidy mukaan!
Työskentely neuvotteluhuoneessa

Työntekijöiden kouluttaminen on nopein tapa parantaa yrityksen tietoturvaa

Yrityksen turvallisuus saattaa näyttäytyä vaikeasti hallittavana möhkäleenä. Loihde Trust toimii neuvonantajana ja kumppanina, jonka kanssa yrityksen pirstaloituneista turvallisuuden osa-alueista luodaan yksi hallittava kokonaisuus. Se tarkoittaa huolettomampaa arkea yritykselle – ja ennen kaikkea kannattavampaa liiketoimintaa ehkä yllättävinkin keinoin.

Järjestelmämuutos vaikuttaa laskutukseen

Olemme ottaneet käyttöön uuden toiminnanohjausjärjestelmän, ja siitä johtuen palveluidemme laskutuksessa voi esiintyä häiriöitä. Myös laskuihin liittyviin tiedusteluihin vastaamisessa tällä hetkellä viivettä. Teemme parhaamme, että järjestelmämuutokseen liittyvät alkukangertelut ratkeaisivat mahdollisimman pian…

A/B-testaus: Tietoturva 💜 Laadunvalvonta

LinkedIn live maanantaina 27.2. klo 14.30. Tietoturva ja laadunvalvonta ovat kaksi korvaamatonta tekijää tietojärjestelmien ja ohjelmistojen hallinnassa ja kehittämisessä. Mutta millainen on näiden kahden liitto? 

Turvateknologia

Varaudu sähkökatkoksiin toimivalla turvateknologialla

Energia- ja sähköpulasta puhutaan enemmän kuin koskaan, mutta ovatko yritykset todella varautuneet sen mahdollisesti mukanaan tuomiin sähkökatkoihin? Toimiva turvateknologia pelastaa ihmishenkiä ja varmistaa, että liiketoiminta pyörii vakaasti poikkeustilanteessakin.