Tallenne: Kyberkvartaaliaamiainen 14.9.2023

Tervetuloa hyppäämään keskelle pilveä. Syyskauden käynnistävä aamiaisemme lyö heti tiukan sisällön keskiöön kun lavalle astuu pilven asiantuntijat kolmesta eri talosta. Olemme paketoineet kattavan kokonaisuuden aina pilven trendeistä kustannuksiin ja tietoturvan virittämiseen uudelle tasolle. Lue lisää Tiedot-kohdasta ja lataa tallenne!

Webinaaritallenne: Työajanseurantapalvelu

Webinaaritallenne aiheesta työajanseuranta on ennenkaikkea työskentelyä tukevaa työajanhallintaa ja se selkeyttää yrityksen käytäntöjä ja palvelee modernia työkulttuuria joustavasti. Järjestämme yhdessä Devnetin kanssa 45 minuutin webinaarin, jossa kerromme tarkemmin työajanseurantapalvelun sisällöstä, toiminnasta ja käyttöönotosta sekä näytämme demon avulla kuinka kaikki käytännössä tapahtuu. Lue lisää Tiedot-kohdasta ja lataa tallenne!

Finnsec 2023 – Turvallisempi tulevaisuus

Loihde Trust on mukana Finnsec-messuilla. Finnsec kokoaa turvallisuusalan ammattilaiset ja yritysjohdon tutustumaan alan uusiin trendeihin ja ​ratkaisuihin, päivittämään tietonsa ja kohtaamaan. Finnsec 2023 ​on Pohjoismaiden merkittävin turvallisuusteknologian ja ​-palveluiden tapahtuma, joka järjestetään nyt jo neljättätoista kerran Helsingin Messukeskuksessa. Finnsecissä tutustut uusimpiin turvallisuusteknologioihin ja turvallisuuspalveluihin, kuulet puheenvuoroja alan ajankohtaisista aiheista alan huippunimiltä ja verkostoidut tehokkaasti. Tapahtuman järjestää Messukeskus Finnsecurity ry:n toimeksiannosta. Vuoden 2023 pääteemana on Turvallisempi tulevaisuus. Lue lisää ja rekisteröidy kävijäksi!

Kiinteistö 2023 -messut Hämeenlinnassa

Loihde Trust osallistuu näytteilleasettajana 12.11. järjestettäville Kiinteistö 2023 -messuille Hämeenlinnassa. Tapahtuma kokoaa yhteen kiinteistöalan merkittävimpiä toimijoita ja samalla pääset tutustumaan alan uutuuksiin. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Kiinteistö 2023 -messut Tampereella

Loihde Trust osallistuu näytteilleasettajana 21.11. järjestettäville Kiinteistö 2023 -messuille Tampereella. Tapahtuma kokoaa yhteen kiinteistöalan merkittävimpiä toimijoita ja samalla pääset tutustumaan alan uutuuksiin. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Kiinteistö 2023 -messut Jyväskylässä

Loihde Trust osallistuu näytteilleasettajana 18.10. järjestettäville Kiinteistö 2023 -messuille Jyväskylässä. Tapahtuma kokoaa yhteen kiinteistöalan merkittävimpiä toimijoita ja samalla pääset tutustumaan alan uutuuksiin. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Kiinteistö 2023 -messut Seinäjoella

Loihde Trust osallistuu näytteilleasettajana 17.10. järjestettäville Kiinteistö 2023 -messuille Seinäjoella. Tapahtuma kokoaa yhteen kiinteistöalan merkittävimpiä toimijoita ja samalla pääset tutustumaan alan uutuuksiin. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Kiinteistö 2023 -messut Vaasassa

Loihde Trust osallistuu näytteilleasettajana 19.9. järjestettäville Kiinteistö 2023 -messuille Vaasassa. Tapahtuma kokoaa yhteen kiinteistöalan merkittävimpiä toimijoita ja samalla pääset tutustumaan alan uutuuksiin.

DFIR on tietoturvan Batman

DFIR eli “Digital Forensics & Incident Response” on vähän kuin tietoturvan Batman tai jokin muu hätätilanteita ratkova supersankari. Se astuu esiin ja ottaa homman haltuun, jos tietoturva syystä tai toisesta pettää. Tällaisia tilanteita voivat käytännössä olla esimerkiksi sellaiset, joissa tietoturvahyökkäys pääsee aktivoitumaan tai on vahva epäilys, että niin on päässyt käymään.

Ohjeita ammattilaiselle tietoturvahyökkäyksen sattuessa

Mitä tehdä, jos kuitenkin kosahtaa? Tässä tietoturva-asiantuntijoille suunnatut askel askeleelta -ohjeet! Juttu on jatkoa DFIR on tietoturvan Batman -blogille. Mikäli teillä on käytössä SOC-palvelu (Security Operations Center), ole heihin yhteydessä…

Asiantuntijuus on jatkuvaa uuden oppimista

Asiantuntijalle jatkuva uuden oppiminen on luonteva ja välttämätön osa työtä. Tietokirjaviikon kunniaksi kysyimme elokuussa 2023 muutamilta tietoturvan ammattilaisiltamme, mitä he lukevat juuri nyt. Tiedustelimme heiltä myös hektisessä työelämässä koetellut vinkit oman ammattitaidon ylläpitämiseen. Nappaa siis vinkit talteen!