Töihin meille?

Loihde Trustilla työskentelee noin 500 alansa asiantuntijaa. Meillä on työkavereina mm. tietoturva-asiantuntijoita, turvajärjestelmäasentajia, projektipäälliköitä, järjestelmäasiantuntijoita ja ratkaisumyyjiä. Meitä yhdistää yritteliäisyys, asiakasläheisyys ja halu tehdä aina parhaamme.

Katso avoimet työpaikkamme alta!

Vapautta ja vastuuta

Loihtijat ovat mainio ja moninainen porukka eri alojen asiantuntijoita. Paitsi loistavan työyhteisön kehittyvässä työyhteisössä voimme tarjota myös mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Työntekijämme saavat myös käyttöönsä monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattavan työterveyshuollon.

Loihde Trustin loihtijat kertovat

Millaista työ on käytännössä? Puheenvuoro on loihtijoilla.
Innostuneesta asentajaharjoittelijasta tuli työnjohtaja

Joona Kivioja innostui Loihde Trustista jo ensimmäisessä työharjoittelussaan. Kipinä jäi kytemään, ja hän hakeutui uudelleen yritykseen työharjoitteluun ja jäi sille tielleen. Nykyään Joona johtaa juuri palkittua kymmenen asentajan työyhteisöä, jossa lämminhenkinen juttu lentää harva se päivä.

Yhteensä kohta 70 vuotta loihtijoina – luokkakaverista kollegaksi

Mitäpä jos päätyisi koulukaverinsa kanssa toistamiseen samaan oppilaitokseen ja vieläpä yhteiseen työpaikkaan yli 30 vuodeksi? Vaasalaisten Jaana Mäkisen ja Jari Sinisalon koulutaival ja työura ovat kietoutuneet hämmästyttävän samaan suuntaan jo vuosikymmeniä. Keväällä 2023 tulee molemmille 35 vuotta täyteen saman konsernin palveluksessa. Sitä ennen he ovat olleet luokkakavereita ja käyneet myös samaa ammatillista oppilaitosta.

Tällä hetkellä meillä on avoimia paikkoja seuraavissa tehtävissä: