Webinaari: Pääsynhallinta luo kulkemisesta kokemuksen

Kulkutunnisteet ja avaimet ovat dominoineet kulunhallintaa vuosikymmenien ajan ja vaikka kaikkeen tottuu, ei se tarkoita etteikö parempiakin tapoja olisi olemassa. Liity mukaan webinaariimme, jossa esittelemme innovatiivisen Pääsynhallintapalvelun, joka mahdollistaa kulkemisen muuntamisen saumattomaksi kokemukseksi. Työntekijät ja vierailijat kulkevat vapaasti sallituissa puitteissa turvallisesti ja kätevästi ilman turhia tunnistautumisia tai tunnisteita.

Webinaarissa esittelemme uuden pääsynhallintapalvelumme ja sen luomat mahdollisuudet työntekijä- ja vierailijakokemuksen luomiseen turvallisuudesta tinkimättä. Pääset tutustumaan, miten pääsynhallintapalvelumme tarjoaa nopean ja joustavan kulkuoikeuksien hallinnan ilman fyysisiä tunnisteita. Käyttäjät nauttivat nykyaikaisista ja monipuolisista tunnistautumisvaihtoehdoista, mukaan lukien biometrinen tunnistautuminen ja AD-integraatio, jotka parantavat turvallisuutta ja käyttäjäkokemusta.

OneManage-portaali mahdollistaa kulkuoikeuksien keskitetyn hallinnan ja tarjoaa nopean kokonaiskuvan pääsynhallinnan tilasta karttanäkymän kautta. Laajat integraatiot mahdollistavat kokemuksen virittämisen, kun pääsynhallinta integroidaan esim. vierailijahallintajärjestelmiin tai viestintäjärjestelmiin, kuten Teams, Outlook tai Slack.

Lataa tallenne