CSOC Ukraina

Kaikki CSOC 8/5 -asiakkaamme korotetaan 24/7-asiakkaiksi

Nykyinen maailmantilanne on herättänyt huolta yrityksissä ja organisaatioissa ja johtanut varautumistason nostoon. Monet pohtivat myös kyvykkyyttään havaita kyberhyökkäyksiä sekä omien resurssien riittävyyttä tilanteessa, jossa tietoturvauhka realisoituisi.

Muuttuneen turvallisuustilanteen vuoksi päätimme osaltaan helpottaa asiakkaidemme huolta. Korotamme kaikki Loihde Trustin kyberturvan valvontapalvelun eli CSOCin 8/5-asiakkaat toistaiseksi CSOC 24/7 -asiakkaiksi.

”Kyberuhat eivät nuku tai vietä viikonloppuja. Haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme heidän tarvitsemansa valvonnan ja reaktiokyvykkyyden. Epävakaassa maailmantilanteessa näemme tämän ainoana vastuullisena tapana tuottaa CSOC-palvelua”, Loihde Trustin kyberturvapalveluista vastaava johtaja Benjamin Särkkä kertoo.

Kontaktoimme kaikki CSOC 8/5-asiakkaamme mahdollisimman pian. Tarvittaessa asiakkaamme voivat ottaa myös itse yhteyttä omaan yhteyshenkilöönsä Loihde Trustilla tai sähköpostitse myynti.trust@loihde.com

CSOC (Cyber Security Operations Center) on tietoturvan valvonnan ja poikkeustilanteiden tukipilari, joka toimii vuorokauden ympäri. Asiakkaan tietoturvanäkyvyyden tilannekuva muodostetaan analysoiden, yhdistäen ja käsitellen ympäristöstä saatavaa tilannetietoa. Apuvälineinä käytetään useita työkaluja, kuten lokidataa ja koneoppimista. Tarvittavat toimenpiteet käynnistetään välittömästi tietoturvauhan poistamiseksi asiakkaan kanssa sovitun prosessin mukaisesti.
Lue lisää 

Loihteella tapahtuu

Loihde Trust taustalla

Loihteen CSOC käyttöön nopeasti ja ilman sitoutumista

Loihde Trustin CSOC eli kyberturvakeskus on nyt mahdollista saada nopeasti käyttöön ilman sitoutumista pitkään sopimusaikaan. Perinteisesti CSOC-ratkaisut otetaan käyttöön 36 kuukauden eli kolmen vuoden sopimuksella, joten Loihde Trustin tarjoama mahdollisuus…