Yhteistyö Tokmannin kanssa laajenee digitaaliseen turvallisuuteen

Loihde Trust kehittää Tokmannin myymälöiden tietoturvaa

Suomen suurin halpakauppaketju Tokmanni vahvistaa yhteistyötään Loihde Trustin kanssa. Jo vuodesta 2008 lähtien Loihde Trust on tuottanut Tokmannille fyysisen turvallisuuden, kuten rakenteellisen turvan ja turvateknologian, palveluita. Helmikuussa 2022 tehdyn palvelusopimuksen myötä asiakkuus laajenee nyt myös digitaalisen turvallisuuden ratkaisuihin.

”Olemme kehityksen aallonharjalla yhdessä Loihteen kanssa luomassa digitaalisen ja fyysisen turvan yhdistävää yhtä turvallisuutta”, Tokmannin IT Manager Toni Eriksson kuvailee.

Tokmannin tällä hetkellä kohta noin 200 myymälän verkosto laajenee edelleen. Tavoitteena on yhdessä Loihde Trustin kanssa kehittää myymälöiden verkkoratkaisuja ja tietoturvaa.

”Molempien tahtotilana on kehittää yhteistä kokonaisturvallisuuden toimintamallia sekä palveluita jatkuvasti”, Loihde Trustin Sales Account Manager Hanna Saario kertoo.

Loihteella tapahtuu

Loihde Trust taustalla

Häiriötiedote: Hälytyksensiirtopalvelussa häiriöitä tietoliikenneoperaattorien mobiiliverkkomuutosten vuoksi

Osassa hälytyksensiirtopalveluistamme on havaittu häiriöitä operaattorien suorittamien 3G-mobiiliverkkojen poistamisten takia. Hälytyksensiirtopalvelussamme laitteet, jotka ovat käyttäneet 3G-mobiiliverkkoa toimivat operaattoreiden verkkomuutosten jälkeen 2G-verkkoa hyödyntäen mutta osassa kohteita verkon vaihto aiheuttaa häiriöitä päätelaitteiden toiminnalle.