Sairaalatekniikan päivät 8.-9.2.2023

Loihde Trust ja 9Solutions osallistuvat yhdessä Helsingissä järjestettäville Sairaalatekniikan päiville. Tapahtuma kerää alan parhaat asiantuntijat ja ammattilaiset yhteen sekä edistää Suomen sairaaloissa ja terveydenhuoltolaitoksissa toimivien teknisen alan henkilöiden ammattitaitoa ja ammatillista toimintaa. Nähdäänhän Helsingissä helmikuussa!

Nähdään Isännöintipäivillä 21.–22.9.2022 Jyväskylässä

Loihde Trust + Turvakolmio osallistuvat näytteileasettajana Jyväskylässä järjestettäville Isännöintipäiville syyskuussa, löydät meidät osastolta nro 91. Tapahtuma kokoaa vuosittain yhteen isännöintialan edelläkävijät, ammattilaiset ja johtavat palveluntarjoajat ympäri Suomen. Lue lisää Tiedot-kohdasta.

Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät

Loihde Trust ja 9Solutions osallistuvat yhdessä Jyväskylässä järjestettäville ATK-päiville. Päivien ajaksi on koottu monipuolinen ja ajankohtaiseen ohjelma, joka on räätälöity niin sosiaali- ja terveydenhuollon eri ammattiryhmien kuin järjestelmätoimittajienkin tarpeisiin. Nähdäänhän Jyväskylässä toukokuussa!

Vaasa Smart Energy 23.3.

Maaliskuussa Vaasa Energy Week kokoaa Vaasaan energia-alan osaajat, vaikuttajat ja päättäjät. Loihde Trust on myös mukana keskiviikkona 23.3. järjestettävässä Smart Energy tapahtumassa. Tule moikkaamaan, löydät meidät osastolta A12. Nähdään!

Cyber Security Executive 23.3.2022

Olemme yhteistyökumppanina 23.3. järjestettävässä Cyber Security Executive -virtuaalitapahtumassa. Loihde Trustin kyberturvapalveluista vastaava johtaja Benjamin Särkkä on puhujana tapahtumassa aiheena Resilient Cyber Security operations in evolving threat landscape. Agenda, keynote-puhujakaarti ja teemat löytyvät nyt nettisivuilta. Katso lisää Tiedot - kohdasta ja rekisteröidy mukaan!