Loihde Golf 30.8.2023

Golf on peli, joka vaatii taitoa ja keskittymistä, mutta samalla se rentouttaa mieltä ja sielua. Hyvässä porukassa kilpaillessa hymy nousee huulille ja hetket kentällä muistoihin ikuistuvat kirkkaina. Suosittu ja jo perinteeksi muodostunut Loihde Golf tulee jälleen, viime vuoden tapaan paremmuudesta otetaan mittaa Vierumäellä. Lue lisää Tiedot -kohdasta ja kuinka varmistat paikkasi.

Aamiaistilaisuus Helsingissä 17.5.

Järjestämme keskiviikkona 17.5. klo 8.30 alkaen aamiaistilaisuuteemme, jonka järjestämme Helsingin Ruskeasuolla sijaitsevassa VALO Hotel & Workissa. Tapahtuman aikana esittelemme Loihde Trustin palveluita sekä demoesimerkkejä. Lue lisää tapahtumasta Tiedot - kohdasta.

Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät Turku

Loihde Trust osallistuu näytteilleasettajana Turussa järjestettäville Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päiville. Päivien ajaksi on koottu monipuolinen ja ajankohtaiseen ohjelma, joka on räätälöity niin sosiaali- ja terveydenhuollon eri ammattiryhmien kuin järjestelmätoimittajienkin tarpeisiin. Nähdään Turussa toukokuussa!

Kiinteistömessut 2023 Lappeenranta

Loihde Trust osallistuu näytteilleasettajana huhtikuussa 19.4 järjestettäville Kiinteistö 2023 -messuille Lappeenrannassa. Tapahtuma kokoaa yhteen kiinteistöalan merkittävimpiä toimijoita ja samalla pääset tutustumaan alan uutuuksiin. Lue lisää Tiedot - kohdasta ja ilmoittaudu mukaan!

Kiinteistömessut 2023 Lahti

Loihde Trust osallistuu näytteilleasettajana huhtikuussa 18.4 järjestettäville Kiinteistö 2023 -messuille Lahdessa. Tapahtuma kokoaa yhteen kiinteistöalan merkittävimpiä toimijoita ja samalla pääset tutustumaan alan uutuuksiin. Lue lisää Tiedot - kohdasta ja ilmoittaudu mukaan!

Cyber Security Executive 30.3.2023

Olemme yhteistyökumppanina 30.3. järjestettävässä Cyber Security Executive -virtuaalitapahtumassa. Tarkempi agenda, keynote-puhujakaarti ja teemat löytyvät nyt nettisivuilta. Katso lisää Tiedot - kohdasta ja rekisteröidy mukaan!

Sairaalatekniikan päivät 8.-9.2.2023

Loihde Trust ja 9Solutions osallistuvat yhdessä Helsingissä järjestettäville Sairaalatekniikan päiville. Tapahtuma kerää alan parhaat asiantuntijat ja ammattilaiset yhteen sekä edistää Suomen sairaaloissa ja terveydenhuoltolaitoksissa toimivien teknisen alan henkilöiden ammattitaitoa ja ammatillista toimintaa. Nähdäänhän Helsingissä helmikuussa!

Nähdään Isännöintipäivillä 21.–22.9.2022 Jyväskylässä

Loihde Trust + Turvakolmio osallistuvat näytteileasettajana Jyväskylässä järjestettäville Isännöintipäiville syyskuussa, löydät meidät osastolta nro 91. Tapahtuma kokoaa vuosittain yhteen isännöintialan edelläkävijät, ammattilaiset ja johtavat palveluntarjoajat ympäri Suomen. Lue lisää Tiedot-kohdasta.

Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät

Loihde Trust ja 9Solutions osallistuvat yhdessä Jyväskylässä järjestettäville ATK-päiville. Päivien ajaksi on koottu monipuolinen ja ajankohtaiseen ohjelma, joka on räätälöity niin sosiaali- ja terveydenhuollon eri ammattiryhmien kuin järjestelmätoimittajienkin tarpeisiin. Nähdäänhän Jyväskylässä toukokuussa!

Vaasa Smart Energy 23.3.

Maaliskuussa Vaasa Energy Week kokoaa Vaasaan energia-alan osaajat, vaikuttajat ja päättäjät. Loihde Trust on myös mukana keskiviikkona 23.3. järjestettävässä Smart Energy tapahtumassa. Tule moikkaamaan, löydät meidät osastolta A12. Nähdään!