Sairaalatekniikan päivät

Loihde osallistuu näytteilleasettajana toukokuusssa järjestettäville Sairaalatekniikan päiville Jyväskylän Paviljongissa. Perinteinen ja monivuotinen tapahtuma kerää yhteen alan asiantuntijat ja ammattilaiset. Lue lisää Tiedot-kohdasta ja rekisteröidy mukaan tapahtumaan!

Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Tampereella, ja Loihde on ehdottomasti myös mukana näytteilleasettajana. Vuoden 2024 pääteemoina ovat robotiikka ja älyteknologia, tietojohtaminen, digipalvelut, asiakas- ja potilastietojärjestelmien kehittäminen sekä asiakkaat kehittämistyön etulinjassa. Tarjolla on kolme päivää monipuolista ohjelmaa ja tehokasta verkostoitumista. Lisätietoja tapahtumasta saat klikkaamalla alla olevaa Tiedot-linkkiä!

Teknologiapäivät

Järjestämme 17.4. hybriditapahtuman, jossa päästään sukeltamaan turvatekniikan ja tietoturvan saloihin. Millaisia uhkia turvatekniikkaan kohdistuu? Miten varautua mahdollisiin tietoturvauhkiin? Entä miltä huomisen tietoturva näyttää? Päivän pääpuhujana toimii Herrasmieshakkeri Tomi Tuominen, joka toimii teknologiayritys Woltin turvallisuusjohtajana ja joka tunnetaan yhtenä maailman johtavista tietoturva-asiantuntijoista.

Cyber Security Executive & CIO Nordic

Loihde osallistuu kumppanina maaliskuussa järjestettävään Cyber Security Executive -tapahtumaan Wanhassa Satamassa Helsingissä. Useampana vuonna tapahtuma on koonnut eri alojen johtajat yhteen, päivän teemana on tänä vuonna kyberturvallisuuden johtaminen, kehittyvä uhkamaisema ja tekoäly ja koneoppinen kyberturvallisuudessa. Lue lisää Tiedot-kohdasta ja varmista paikkasi.

Sähkömessut 7.2.– 9.2.2024

Loihde osallistuu näytteilleasettajana helmikuussa järjestettäville sähköalan messuille Jyväskylän Paviljongissa. Pohjoismaiden suurin tapahtuma kerää kolmen päivän aikana yhteen niin toimittajat, asiakkaat kuin yhteistyökumppanitkin. Tule moikkaamaan meitä, löydät Loihteen osastolta numero B258. Lue lisää Tiedot-kohdasta ja rekisteröidy mukaan!

Finnsec 2023 – Turvallisempi tulevaisuus

Loihde Trust on mukana Finnsec-messuilla. Finnsec kokoaa turvallisuusalan ammattilaiset ja yritysjohdon tutustumaan alan uusiin trendeihin ja ​ratkaisuihin, päivittämään tietonsa ja kohtaamaan. Finnsec 2023 ​on Pohjoismaiden merkittävin turvallisuusteknologian ja ​-palveluiden tapahtuma, joka järjestetään nyt jo neljättätoista kerran Helsingin Messukeskuksessa. Finnsecissä tutustut uusimpiin turvallisuusteknologioihin ja turvallisuuspalveluihin, kuulet puheenvuoroja alan ajankohtaisista aiheista alan huippunimiltä ja verkostoidut tehokkaasti. Tapahtuman järjestää Messukeskus Finnsecurity ry:n toimeksiannosta. Vuoden 2023 pääteemana on Turvallisempi tulevaisuus. Lue lisää ja rekisteröidy kävijäksi!

Kiinteistö 2023 -messut Hämeenlinnassa

Loihde Trust osallistuu näytteilleasettajana 12.11. järjestettäville Kiinteistö 2023 -messuille Hämeenlinnassa. Tapahtuma kokoaa yhteen kiinteistöalan merkittävimpiä toimijoita ja samalla pääset tutustumaan alan uutuuksiin. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Kiinteistö 2023 -messut Tampereella

Loihde Trust osallistuu näytteilleasettajana 21.11. järjestettäville Kiinteistö 2023 -messuille Tampereella. Tapahtuma kokoaa yhteen kiinteistöalan merkittävimpiä toimijoita ja samalla pääset tutustumaan alan uutuuksiin. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Kiinteistö 2023 -messut Jyväskylässä

Loihde Trust osallistuu näytteilleasettajana 18.10. järjestettäville Kiinteistö 2023 -messuille Jyväskylässä. Tapahtuma kokoaa yhteen kiinteistöalan merkittävimpiä toimijoita ja samalla pääset tutustumaan alan uutuuksiin. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Kiinteistö 2023 -messut Seinäjoella

Loihde Trust osallistuu näytteilleasettajana 17.10. järjestettäville Kiinteistö 2023 -messuille Seinäjoella. Tapahtuma kokoaa yhteen kiinteistöalan merkittävimpiä toimijoita ja samalla pääset tutustumaan alan uutuuksiin. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Kiinteistö 2023 -messut Vaasassa

Loihde Trust osallistuu näytteilleasettajana 19.9. järjestettäville Kiinteistö 2023 -messuille Vaasassa. Tapahtuma kokoaa yhteen kiinteistöalan merkittävimpiä toimijoita ja samalla pääset tutustumaan alan uutuuksiin.

Tul tutustuma meihi!

Järjestämme 6.9. Turun toimipisteessämme avoimet ovet -tapahtuman, jossa pääset tutustumaan monipuoliseen tarjontaamme, työntekijöihimme sekä pääämiehiimme. Tarjolla ruokaa, juomaa ja rentoa meininkiä. Tervetuloa!