Juha Meronen

Juha Meronen nimitetty Bitfactorin toimitusjohtajaksi ja Virian johtoryhmän jäseneksi

Juha Meronen on nimitetty digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayhtiö Bitfactor Oy:n toimitusjohtajaksi ja Viria-konsernin johtoryhmän jäseneksi 1.1.2021 alkaen. Merosella on vahva kokemus erilaisten digitaalisten palveluiden ja konsultointiliiketoiminnan johtotehtävistä, hän on muun muassa työskennellyt pitkään Tori.fin toimitusjohtajana.
”Olen todella tyytyväinen, että Juha Meronen liittyy Virian johtoryhmään ja ottaa vastaan Bitfactorin toimitusjohtajan tehtävät. Bitfactorilla on paljon vaativia asiakkaita ja henkilöstössä valtavasti osaamista; uskon että Juha auttaa yhtiötä ottamaan seuraavat kasvuloikat sekä myös tukee koko Viria-konsernin vahvistumista”, sanoo Virian tammikuussa aloittava uusi toimitusjohtaja Samu Konttinen.
”Bitfactorissa minua vakuuttaa erityisesti sen vahva yrityskulttuuri, jonka luomiseen ja vaalimiseen on selvästi panostettu. On hienoa päästä mukaan rakentamaan yhteistä tulevaisuutta tällaisen tiimin kanssa”, Juha Meronen sanoo.
Bitfactorin nykyinen toimitusjohtaja ja yksi yhtiön perustajista Antti Pelkonen on jättämässä yhtiön vuodenvaihteessa.
”Antti on joukkoineen kasvattanut Bitfactorista menestyvän yhtiön, jossa vallitsee voimakas yhteishenki ja aina asiakaslähtöinen asenne. Innovatiiviset, rohkeat ratkaisut ovat siivittäneet Bitfactorin kasvua ja edistäneet myös koko Virian kehittymistä”, kiittelee Virian nykyinen toimitusjohtaja Mika Vihervuori.
 
Lisätietoja     Samu Konttinen, Virian toimitusjohtaja 1.1.2021 alkaen, puh. 050 382 5995
 
 
Bitfactor on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys, joka suunnittelee ja toteuttaa asiakkailleen palvelukokonaisuuksia yhdistämällä liiketoiminnan, designin, ohjelmistokehityksen ja data-analytiikan osaamista. www.bitfactor.fi
Viria on tieto- ja turvateknologian ratkaisutoimittaja, joka rakentaa digitalisaatiota turvallisesti. Toiminnassamme yhdistyy tiedolla johtamisen, digitaalisen liiketoiminnan sekä fyysisen ja tietoturvallisuuden vankka asiantuntemus sekä asiakasläheinen ja uutta luova toimintatapa. Viria-konsernin muodostavat emoyhtiö Viria Oyj ja sen tytäryhtiöt Viria Security Oy, Aureolis Oy, Bitfactor Oy, Hibox Systems Oy, Tansec Oy ja Spellpoint Oy. Virian liikevaihto vuonna 2019 oli 103 miljoonaa euroa. Henkilöstöä konsernissa on tällä hetkellä noin 690.  www.viria.fi

Virialla tapahtuu

Loihde Trust taustalla

Loihteen tytäryhtiöt Viria Security, Tansec ja Spellpoint siirtyvät yhteisen Loihde Trust brändin alle 1.9.2021 alkaen

Viria Security Oy, Tansec Oy ja Spellpoint Oy vaihtavat 1.9.2021 alkaen nimensä ja siirtyvät yhteisen Loihde Trust brändin alle. Olemme jatkossakin samat tutut yritykset mutta haluamme muutoksella korostaa yhteistyömme kasvua koko Loihde-yritysverkoston kanssa ja etenkin entistä tiiviimpää yhteistyötä Loihteen turvaliiketoiminnan sisällä. Nimenmuutostemme taustalla on tavoite palvella asiakkaitamme paremmin ja lisätä henkilökuntamme yhteenkuuluvuutta yhden brändin alla.

K2 Turvapalvelut ostaa Viria Securityn hälytyskeskuksen

K2 Turvapalvelut Oy on tänään allekirjoitetulla sopimuksella ostanut Turvallisuusyhtiö Viria Security Oy:n hälytyskeskusliiketoiminnan. Kaupan myötä K2 Turvapalveluille siirtyy Kokkolassa toimiva hälytyskeskus, jossa vastaanotetaan muun muassa murto-, kiinteistö- ja palohälytyksiä sekä…