Loihde Trust taustalla

Loihde Trust Spellpoint Oy sulautuu Loihde Trust Oy:hyn 31.12.2022

Yhdistämme voimamme sisaryrityksemme kanssa voidaksemme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin, ja sulaudumme Loihde Trust Oy:hyn 31.12.2022. Ensi vuoden alusta lähtien olemme siis osa yhtiötä Loihde Trust Oy.

Muutos ei vaikuta yhteistyöhömme eikä edellytä asiakkailtamme toimenpiteitä. Palvelumme jatkuvat ennallaan, ja pystymme jatkossa tarjoamaan IAM:n lisäksi myös muita tietoturvapalveluita. Sopimukset siirtyvät sopimusehtojen mukaisesti Loihde Trust Oy:lle.

Loihde Trust Oy:n y-tunnus on 0863729-2.

Myös yhteystietomme säilyvät ennallaan. Sähköpostiosoitteemme ovat edelleen muotoa etunimi.sukunimi@loihde.com ja henkilökohtaiset puhelinnumerot ovat samat kuin tähänkin asti.

Vaihteen puhelinnumerosta 029 001 3000 tavoittaa kaikki Loihde Trustin asiantuntijat.

Verkkosivumme löytyvät ensi vuoden alusta lähtien osoitteesta www.loihdetrust.com ja yhtiön postiosoite on

Loihde Trust Oy
Atomitie 5
00370 Helsinki

Odotamme yhdistymistä isommaksi yhtiöksi innolla ja uskomme yhteistyömme sujuvan jatkossa yhtä mainiosti kuin tähänkin asti.

Lisätietoja:
Petteri Aatola, +358 445 215 805, petteri.aatola@loihde.com
Loihde Trust Spellpoint Oy:n toimitusjohtaja, Loihde Trust Oy:n digitaalisen identiteetin ratkaisuista ja kyberturvakonsultoinnista vastaava johtaja

Loihteella tapahtuu

Järjestelmämuutos vaikuttaa laskutukseen

Olemme ottaneet käyttöön uuden toiminnanohjausjärjestelmän, ja siitä johtuen palveluidemme laskutuksessa voi esiintyä häiriöitä. Myös laskuihin liittyviin tiedusteluihin vastaamisessa tällä hetkellä viivettä. Teemme parhaamme, että järjestelmämuutokseen liittyvät alkukangertelut ratkeaisivat mahdollisimman pian…

Turvakolmio sulautuu Loihde Trust Oy:hyn 31.12.2022

Turvakolmio liittyi Loihde-konserniin yrityskaupan myötä tämän vuoden kesäkuussa, ja 31.12.2022 Turvakolmio sulautuu Loihde Trust Oy:hyn.
Yhdessä olemme Suomen suurin sähköisen turvatekniikan palveluntoimittaja, ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin sekä Turvakolmion nykyisillä toimialueilla että laajemmin koko Suomessa.