Loihde Trust taustalla

Loihde Trust Tansec Oy sulautuu Loihde Trust Oy:hyn 31.12.2022

Yhdistämme voimamme sisaryrityksemme kanssa voidaksemme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin, ja sulaudumme Loihde Trust Oy:hyn 31.12.2022. Ensi vuoden alusta lähtien olemme siis osa yhtiötä Loihde Trust Oy.

Muutos ei vaikuta yhteistyöhömme eikä edellytä asiakkailtamme toimenpiteitä. Palvelumme jatkuvat ennallaan, ja sopimuksemme siirtyvät sopimusehtojen mukaisesti Loihde Trust Oy:lle.

Loihde Trust Oy:n y-tunnus on 0863729-2.

Yhtiön nimeä ja y-tunnusta lukuun ottamatta yhteystietomme säilyvät ennallaan. Sähköpostiosoitteemme ovat edelleen muotoa etunimi.sukunimi@loihde.com ja henkilökohtaiset puhelinnumerot ovat samat kuin tähänkin asti.

Vaihdenumerosta 029 001 3000 tavoitatte kaikki Loihde Trustin asiantuntijat. Vanha vaihdenumeromme on käytössä siirtymäkauden ajan.

Verkossa palvelumme ja yhteystietomme löytyvät osoitteesta www.loihdetrust.com. Yhtiön postiosoite on

Loihde Trust Oy
Atomitie 5
00370 Helsinki

ja suurin osa nykyisen Tansecin työntekijöistä työskentelee osoitteessa

Takojantie 23
48230 Kotka

Odotamme yhdistymistä isommaksi yhtiöksi innolla ja uskomme yhteistyömme sujuvan jatkossa yhtä mainiosti kuin tähänkin asti.

Lisätietoja:
Vesa Kaaronen, +358 506 3010, vesa.kaaronen@loihde.com
Loihde Trust Tansec Oy:n toimitusjohtaja, Loihde Trust Oy:n liiketoiminnan kehitysjohtaja

Loihteella tapahtuu

Loihde oli toteuttamassa Puolustusvoimien Hackathonia

Kyberoperaatiot ovat yhä keskeisempi osa modernia puolustuskykyä, ja uusien ratkaisuiden kehittämisen tueksi Puolustusvoimat järjesti kyberpuolustusaiheinen SecD-Day Hackathonin 2.–4.2.2024. Loihde oli mukana yhteistyökumppanina toteuttamassa tapahtumaa yhdessä Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n…

Hedsam-kulunvalvontajärjestelmässä häiriötä

Hedsam-kulunvalvontajärjestelmissä, joissa on käytössä Hedsam-5 -elektroniikkakortteja, on havaittu ongelmia liikennöinnissä kortin ja palvelimen välillä. Tilanteella ei ole havaittu olevan vaikutuksia uusiin Hedsam X -järjestelmiin, joissa on käytössä pelkästään Hedsam-Node- ja…

Hämeen Lukko sulautuu Loihde Trust Oy:hyn 29.2.2024

Hämeen Lukko liittyi Loihde-konserniin yrityskaupan myötä viime vuoden huhtikuussa, ja 29.2.2024 Hämeen Lukko sulautuu Loihde Trust Oy:hyn. Yhdessä olemme vahvempia ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin. Autamme jatkossa asiakkaitamme turvallisuuden saralla…