Turvakolmio sulautuu Loihde Trust Oy:hyn 31.12.2022

Turvakolmio liittyi Loihde-konserniin yrityskaupan myötä tämän vuoden kesäkuussa, ja 31.12.2022 Turvakolmio sulautuu Loihde Trust Oy:hyn.
Yhdessä olemme Suomen suurin sähköisen turvatekniikan palveluntoimittaja, ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin sekä Turvakolmion nykyisillä toimialueilla että laajemmin koko Suomessa.

Muutos ei vaikuta yhteistyöhömme eikä edellytä asiakkailtamme toimenpiteitä. Sopimuksemme siirtyvät sopimusehtojen mukaisesti Loihde Trust Oy:lle.

Sähköpostiosoitteemme ovat jo nyt muotoa etunimi.sukunimi@loihde.com. Vanhat turvakolmio.fi-päätteiset osoitteet toimivat vielä siirtymäkauden ajan.

Henkilökohtaiset puhelinnumeromme pysyvät ennallaan. Vaihteen puhelinnumerosta 029 001 3000 tavoitatte kaikki Loihde Trustin asiantuntijat.

Verkossa palvelumme ja yhteystietomme löytyvät osoitteesta www.loihdetrust.com.

Koko yhtiön postiosoite ja Helsingin toimipisteemme uusi sijainti on

Loihde Trust Oy
Atomitie 5
00370 Helsinki

Muiden toimipisteidemme osoitteet ovat

Aunankorvenkatu 2, 33840 Tampere
Jussilankatu 4, 15680 Lahti
Pamilonkatu 9, 80100 Joensuu

Loihde Trust Oy:n y-tunnus on 0863729-2.

Autamme jatkossa asiakkaitamme turvallisuuden saralla entistä laajemmin, sillä turvatekniikan ja lukituksen rinnalla tulemme olemaan entistä merkittävämpi digitaalisen turvallisuuden palvelu- ja ratkaisutoimittaja.

Lisätietoja:
Pasi Tikkanen, 010 202 6526, pasi.tikkanen@loihde.com
Loihde Trustin fyysisen turvallisuuden valtakunnallisista asiakkuuksista ja teknologiasta vastaava johtaja

Loihteella tapahtuu

Loihde oli toteuttamassa Puolustusvoimien Hackathonia

Kyberoperaatiot ovat yhä keskeisempi osa modernia puolustuskykyä, ja uusien ratkaisuiden kehittämisen tueksi Puolustusvoimat järjesti kyberpuolustusaiheinen SecD-Day Hackathonin 2.–4.2.2024. Loihde oli mukana yhteistyökumppanina toteuttamassa tapahtumaa yhdessä Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n…

Hedsam-kulunvalvontajärjestelmässä häiriötä

Hedsam-kulunvalvontajärjestelmissä, joissa on käytössä Hedsam-5 -elektroniikkakortteja, on havaittu ongelmia liikennöinnissä kortin ja palvelimen välillä. Tilanteella ei ole havaittu olevan vaikutuksia uusiin Hedsam X -järjestelmiin, joissa on käytössä pelkästään Hedsam-Node- ja…

Hämeen Lukko sulautuu Loihde Trust Oy:hyn 29.2.2024

Hämeen Lukko liittyi Loihde-konserniin yrityskaupan myötä viime vuoden huhtikuussa, ja 29.2.2024 Hämeen Lukko sulautuu Loihde Trust Oy:hyn. Yhdessä olemme vahvempia ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin. Autamme jatkossa asiakkaitamme turvallisuuden saralla…