Älykästä kiinteistönhallintaa

Monikäyttöinen Telcont-järjestelmä antaa mahdollisuuden laaja-alaiseen ja älykkääseen kiinteistö- ja automaatiotekniikan valvontaan ja hallintaan sekä proaktiivisiin IoT-ratkaisuihin. Palvelun suurimpia etuja onkin sen monikäyttöisyys. Palvelua voidaan hyödyntää yksittäisten kohteiden palo- ja muiden hälytysten varmistettuun siirtämiseen halutuille tahoille. Hälytyksensiirron lisäksi kokonaispalvelu voi sisältää etähallinnan ja datan reitytyksen, jotka mahdollistavat älykkään kiinteistön tietoturvallisen hallinnan.

Asiantunteva kumppanisi

Olemme kiinteistö- ja turvatekniikan hallintaan erikoistunut asiantuntijayritys. Palvelumme kattavat kiinteistöistä tulevien hälytysten siirron ja mahdollistavat järjestelmien etähallinnan sekä koneista kertyvän tiedon analysoinnin ja hyödyntämisen. Palveluidemme perustana on patentoitu ja viranomaishyväksytty Telcont Secure® -tuoteperhe.
Palvelemme maanlaajuisesti sekä suoraan että laajan jälleenmyyjäverkostonsa kautta. Kysy lisää jälleenmyyjistämme: myynti.tansec@loihde.com

 

Ota yhteyttä

S-posti: myynti.tansec@loihde.com
Puh. 05 2355 500
Palvelemme ma – pe klo 8 -16

Käyntiosoitteet:
Takojantie 23, 48230 KOTKA
Hallituskatu 7 C, 45100 KOUVOLA

Postiosoite:
Takojantie 23, 48230 Kotka

Tukipyynnöt:
Palvelemme teitä: helpdesk.tansec@loihde.com

Laskutusosoitteet löydät tarkemmista yhteystiedoistamme.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoja palveluistamme. Ota yhteyttä, niin etsitään tarpeisiinne sopiva ratkaisu.
Jussi Marjamäki
Järjestelmäasiantuntija / Tekninen tuki