Kevät on paras aika huoltaa kiinteistön savunpoistojärjestelmä

Savunpoistojärjestelmät ovat huomattavasti tuntemattomampi paloturvallisuuden osa-alue kuin paloilmoittimet tai -varoittimet, vaikka ne ovat yhtä oleellisia tulipalon leviämisen estämisessä ja ihmishenkien pelastamisessa. Paras aika savunpoistojärjestelmien vuosihuollolle on kevättalvella, kun lumet ovat poistuneet katoilta.

Varaudu sähkökatkoksiin toimivalla turvateknologialla

Energia- ja sähköpulasta puhutaan enemmän kuin koskaan, mutta ovatko yritykset todella varautuneet sen mahdollisesti mukanaan tuomiin sähkökatkoihin? Toimiva turvateknologia pelastaa ihmishenkiä ja varmistaa, että liiketoiminta pyörii vakaasti poikkeustilanteessakin.

Kasvojentunnistus tarjoaa sujuvuutta ja helppoutta kulunvalvontaan

Työpaikan ulko-ovella vatsassa muljahtaa. Missä on kulkutunniste? Jäikö se kiireessä kotiin vai unohtuiko auton penkille? Tai vielä pahempaa: tipahtiko se eilen pyöräillessä taskusta jonnekin matkan varrelle. Mitä jos tunniste joutuu vääriin käsiin? Palaveri on jo alkamassa ja kiirekin olisi.

Viisi vinkkiä yritysten turvalliseen kesään

Kesä on käynnistynyt suomalaisyrityksissä poikkeustilanteessa. Lomakausi on alkanut koronaviruksesta huolimatta, ja työntekijöiden ja asiakkaiden terveyden lisäksi pitäisi muistaa huolehtia myös tilojen ja tietojen turvaamisesta. ”Monessa organisaatiossa etätyöt jatkuvat vielä kesälläkin.…

Kameravalvonnan analytiikan suunnittelu on tarkkaa työtä

Kameravalvonnan analytiikasta on puhuttu jo vuosikausia, ja se on ”muotia” kameravalvontakohteita suunnitellessa. Varsinkin myydessä tuodaan usein esiin analytiikkaominaisuudet. Sinänsä se on ihan järkevää, ovathan nykyiset IP-kamerat jo itsessään pieniä tietokoneita,…

Analytiikka tehostaa tilojen käytön optimointia

Turvajärjestelmien tai sensoreiden tuottaman datan ja kehittyneiden analysointimenetelmien yhdistäminen tuo uusia mahdollisuuksia tilasuunnitteluun. Analytiikan avulla voidaan esimerkiksi huomata jonkin tilan vähäinen käyttö tai hetkellinen tarve huoneen ilmanvaihdon tehostamiselle.